ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προαναγγελία: ΑΣΤΕΡΑΣ-Λαμία

Στο κλίμα της αναμέτρησης του ΑΣΤΕΡΑ απέναντι στην Λαμία μας βάζει η Super League που δίνει τα στοιχεία της σημερινής αναμέτρησης.

 

ΑΣΤΕΡΑΣΛαμία

Αναλυτικά:

"Ήταν η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και όλες οι ομάδες με την προοπτική ότι το πρωτάθλημα θα είχε διακοπή μιας εβδομάδας, έκαναν τις κινήσεις τους.

 

 

 

Ο Αστέρας Τρίπολης έπαιρνε την ισοπαλία 0-0 στη Λαμία, αφού οι γηπεδούχοι έπαιζαν για μια ώρα με παίκτη λιγότερο.

 

 

 

Ωστόσο η θητεία του Σάββα Παντελίδη ολοκληρωνόταν, καθώς η ομάδα του είχε μια μόλις νίκη.

 

 

 

Ο Γιώργος Παράσχος ανέλαβε αμέσως μετά – αυτό σημαίνει ότι τώρα κλείνει ένα γύρο στον πάγκο του Αστέρα – και η ομάδα της Τρίπολης ανέκαμψε. Τώρα υποδέχεται τη Λαμία, χωρίς πολύ άγχος, αλλά όχι και εξασφαλισμένη βαθμολογικά.

 

 

 

Νίκησε στην έδρα της τον Παναιτωλικό, μετά από τέσσερα εντός έδρας ματς μέσα στο 2019 χωρίς νίκη.  Πλέον για τον Αστέρα ο στόχος είναι η μαθηματική παραμονή το συντομότερο, αλλά και το πλασάρισμα στο πάνω μισό της βαθμολογίας.

 

 

 

Η Λαμία πηγαίνει στην Τρίπολη με τον αέρα  των 29 βαθμών και καλή ψυχολογία, αλλά και το μυαλό στα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου βέβαια συμμετέχει και ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά αυτός το έχει ξανακάνει πρόσφατα.

 

 

 

Οι πέντε νίκες και η μια ήττα στα εννέα τελευταία παιχνίδια, σε συνδυασμό με την πορεία στο Κύπελλο συνθέτουν ένα χειμώνα θριάμβων για την ομάδα που διανύει μόλις την δεύτερη σεζόν στη Super League Σουρωτή.

 

 

 

Αν δεν χάσει στην Τρίπολη θα μείνει για τέταρτο εκτός αήττητη, ρεκόρ της στην κατηγορία. Από την αρχή της σεζόν δείχνει τη μαχητικότητά της, καθώς σε έξι παιχνίδια βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά κατάφερε να τα ισοφαρίσει ή να τα γυρίσει.

 

 

 

Πέρσι η Λαμία νίκησε στην Τρίπολη 3-1 (89’ κεφαλιά Πασαλίδης – 6’ σουτ Όμο, 25’ σουτ Πίτι, 80’ φάουλ Βάντερσον) και αυτή ήταν η πρώτη νίκη στην ιστορία της στην Super League Σουρωτή. Νίκησε και στην έδρα της με 1-0, νικώντας για πρώτη φορά μια ομάδα δύο φορές στο πρωτάθλημα.

 

 

 

Η ιστορία

 

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 0

 

Ισοπαλίες: 1

 

Νίκες Λαμία: 2

 

 

 

Με γηπεδούχο τον Αστέρα Τρίπολης

 

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 0

 

Ισοπαλίες: 1

 

Νίκες Λαμία: 2

 

 

 

Στον πρώτο γύρο

 

Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2019, 19.00

 

Λαμία - Αστέρας Τρίπολης 0-0

 

(Αποβλήθηκαν στο 30' Βάντερσον της Λαμίας και στο 89' Πασαλίδης του Αστέρα)"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων