ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Οι αριθμοί του Ξάνθη - ΑΣΤΕΡΑΣ

Στις 16:00 ο Αστέρας φιλοξενείται από την Ξάνθη, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Τι λένε οι αριθμοί για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

 

 

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της Super League:

"Για τον Αστέρα Τρίπολης η Ξάνθη μοιάζει είναι... μια από τις μεγάλες ομάδες! Και αυτό γιατί την έχει νικήσει τρεις φορές μόνο, όσες έχει νικήσει και Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό! Ο Αστέρας έχει 11 νίκες με ΠΑΟΚ και επτά με ΑΕΚ, αλλά μόνο τρεις με την Ξάνθη!

 

Οι δύο τελευταίες φορές ήταν το 2014, στις 8 Μαρτίου στην Ξάνθη 1-0 και στις 21 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη. Από τότε σε οκτώ αγώνες έχουμε έξι ισοπαλίες και δύο νίκες της Ξάνθης. Μην νομίζετε ότι και η Ξάνθη νικά εύκολα. Στα τελευταία 11 έχει αυτές τις δύο νίκες.

 

Μια από αυτές ήταν στον πρώτο γύρο στην Τρίπολη. Στην Ξάνθη τα τρία από τα τέσσερα τελευταία έχουν τελειώσει 0-0, αγαπημένο και φέτος αποτέλεσμα της Ξάνθης.

 

Η συνάντηση των δύο ομάδων τις βρίσκει να απέχουν τρεις βαθμούς και να βρίσκονται πλέον στην ολοκλήρωση μιας προσπάθειας.

 

Η Ξάνθη πια απέχει εννέα βαθμούς και τέσσερις θέσεις από την προνομιούχο πέμπτη. Ο βαθμός που πήρε στα Γιάννινα παράλληλα με την πορεία του Άρη την απομάκρυνε περισσότερο.

 

Η ακριτική ομάδα δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία παιχνίδια, αλλά με πέντε ισοπαλίες έφτασε τις 10, περισσότερες από κάθε άλλη ομάδα.

 

Παράλληλα ή Ξάνθη είναι η ομάδα, που η έδρα παίζει μικρό ρόλο. Από τα 23 παιχνίδια της μόνο επτά τα έχει κερδίσει η γηπεδούχος. Έχει κερδίσει τέσσερα μέσα και έχει χάσει τρία έξω. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει βγάλει λιγότερους από 10 "άσους" στα παιχνίδια της.

 

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε άλμα σωτηρίας με τη νίκη επί του Παναιτωλικού. Ήταν η πρώτη του νίκη εντός έδρας μετά από τέσσερα αρνητικά αποτελέσματα. Και μόλις η δεύτερη νίκη στα τελευταία εννέα παιχνίδια. Εκτός έδρας έχει δύο νίκες σε 11 παιχνίδια και σίγουρα άλλη μία θα τον ανακουφίσει ακόμα περισσότερο βαθμολογικά.

 

Αν η Ξάνθη νικήσει θα φτάσει τις 250 νίκες στην Α' Εθνική/Super League Σουρωτή, ενώ αν παίξει ο Ματίας Ιγκλέσιας με τον Αστέρα Τρίπολης θα γίνει ο τέταρτος ποδοσφαιριστής του, που θα φτάσει τις 100 συμμετοχές στην κατηγορία.

 

Η ιστορία

Νίκες Ξάνθης: 7

Ισοπαλίες: 13

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 3

 

Με γηπεδούχο την Ξάνθη

Νίκες Ξάνθης: 4

Ισοπαλίες: 5

Νίκες Αστέρα Τρίπολης: 2

 

Στον πρώτο γύρο

Δευτέρα, 5 Νοεμβρίου 2018, 19.30

Αστέρας Τρίπολης - Ξάνθη 0-1

(71' σουτ Γέντριτσεκ)"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων