ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Super League: "Παραμένει το "-6" για τις ομάδες που δεν αδειοδοτούνται"

Η Super League πήρε την απόφαση να απορρίψει την πρόταση της ΕΠΟ για τις ποινές των ομάδων που δεν θα αδειοδοτηθούν και να διατηρηθεί ότι ίσχυσε και πέρυσι με την αφαίρεση έξι βαθμών και τον περιορισμό της μεταγραφές.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Συνεδρίασε το μεσημέρι της Τρίτης η Super League με βασικό θέμα συζήτησης την πρόταση της ΕΠΟ για τις ποινές των ομάδων που δεν θα πάρουν άδεια ενόψει της επόμενης περιόδου από τα όργανα αδειοδότησης.

 

Τα μέλη της διοργανώτριας αρχής αποφάσισαν να απορρίψουν την πρόταση της ΕΠΟ και να διατηρήσουν τις ποινές που τέθηκαν σε εφαρμογή πέρσι και ίσχυσαν στην περίπτωση του Παναθηναϊκού.

 

Δηλαδή όποια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -6 βαθμούς και να έχει περιορισμούς στις μεταγραφές.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

 

"Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, το εξής Αναφορικά με τις ποινές ομάδων που δε θα λάβουν άδεια κατά τη διαδικασία αδειοδότησης της ΕΠΟ, προκρίθηκε πλειοψηφικά εισήγηση προς την ΕΠΟ, όμοια με την περσινή (αφαίρεση 6 βαθμών, περιορισμός μετεγγραφών κ.λπ.)".

Πηγή: Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων