ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Ιγκλέσιας στους κορυφαίους!

Ο Ματίας Ιγκλέσιας είναι μέσα στους κορυφαίους μέσους του πρωταθλήματος, σύμφωνα με τη Nova.

Ρεάλ Λίβερπουλ

Ο αρχηγός του ΑΣΤΕΡΑ πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, όντας ο MVP των Αρκάδων για φέτος. 

Ο Αργεντινός παράλληλα είναι ανάμεσα στους κορυφαίους μέσους του πρωταθλήματος σύμφωνα με τη Nova.

Η σχετική ενημέρωση με τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών:

Ιγκλέσιας, Πελκάς, Φορτούνης, Λουντ, Χριστοδουλόπουλος, Ρόσα, Πέτρος Γιακουμάκης, Αλμπάνης και Ουάρντα, αναδείχθηκαν κορυφαίοι μέσοι για τη σεζόν που μας πέρασε.

Ιγκλέσιας(Αστέρας Τρίπολης): "Πρώτα από όλα θέλω να πω ευχαριστώ σε όλους όσους με επέλεξαν, είμαι πολύ χαρούμενος και νομίζω ότι η ομάδα είναι εκεί που αξίζει. Πιστεύω ότι όλοι μαζί κάναμε μια καταπληκτική χρονιά και για αυτό είμαστε όλοι χαρούμενοι".

Πελκάς(ΠΑΟΚ): "Ήταν μια διαφορετική χρονιά για μας και για εμένα, το σημαντικό όπως έχω πει είναι να έχει άνοδο ένας ποδοσφαιριστής στην καριέρα του, να βελτιώνεται κάθε χρόνο, αυτό προσπαθώ να κάνω και εγώ, είμαι πολύ χαρούμενος που βγήκα στην καλύτερη ενδεκάδα και θα συνεχίσω με τον ίδιο σκοπό να καταφέρω πολλά περισσότερα".

Φορτούνης(ΟΣΦΠ): "Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε για αυτό το βραβείο και υπόσχομαι ότι τη νέα χρονιά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο".

Λουντ(ΠΑΟ): "Είναι ωραία να κερδίζεις βραβεία, για εμένα θα ήταν ακόμα καλύτερο, εάν η ομάδα είχε καταφέρει να κερδίσει κάτι αυτή τη σεζόν, γιατί αυτός είναι ο λόγος ο οποίος αγωνιζόμαστε".

Χριστοδουλόπουλος(ΑΕΚ): "Άλλο ένα βραβείο που δικαιώνει τους κόπους μια χρονιάς. Προσωπικά εμένα με γεμίζει ευθύνη να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό και είναι όπως είπα είναι κάτι που επιβραβεύει τους κόπους μας".

Ρόσα(Παναιτωλικός): "Το να βρίσκομαι στην καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος είναι σπουδαία τιμή τόσο για μένα, όσο και για την ομάδα μου να έχει εκπροσώπηση στην καλύτερη ομάδα. Νιώθω πολύ χαρούμενος που παίζω στην Ελλάδα και στην Super League και είμαι πολύ χαρούμενος ου παίρνω αυτό το βραβείο".

Πέτρος Γιακουμάκης(Λεβαδειακός): "Σίγουρα είναι μια μεγάλη τιμή για μένα το να γίνεσαι μέλος της καλύτερης ομάδας του πρωταθλήματος για όλους τους ποδοσφαιριστές είναι μια μεγάλη διάκριση. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα είχε μια καλή απόδοση, χωρίς την ομάδα αυτή η διάκριση δεν υπάρχει και χωρίς τους συμπαίκτες. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και αυτούς που με ψήφισαν, για αυτό εδώ το βραβείο".

Αλμπάνης(Απόλλων Σμύρνης): "Ιδιαίτερη χαρά και τιμή να συγκαταλέγεσαι στις καλύτερες δυο ενδεκάδες της φετινής χρονιάς. Θα ήθελα να προσθέσω από την πλευρά μου ότι αν δεν υπήρχε συλλογική προσπάθεια, εγώ ο ίδιος δεν θα μπορούσα να αναδειχθώ, νομίζω ότι είναι και το μυστικό της συνταγής, ότι μέσα από τη συλλογική προσπάθεια έρχεται και η προσωπική επιτυχία του καθενός".

 

Ουάρντα(Ατρόμητος): "Είναι μεγάλη ικανοποίηση να βρίσκομαι στην καλύτερη ενδεκάδα της Super League. Πολύ καλή χρονιά για εμένα και για την ομάδα με βοήθησαν για να είμαι σε αυτή θέση, έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Εύχομαι τα καλύτερα στον Ατρόμητο, γιατί με βοήθησε πάρα πολύ και θέλω να ευχαριστήσω για αυτό το βραβείο τη NOVA".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων