ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Δέλλας: "Ηταν εφικτός ο στόχος της Ευρώπης"

Ο Τραϊανός Δέλλας στάθηκε στο στόχο της Ευρώπης για τον Παναιτωλικό που δεν ήταν και τόσο ανέφικτος.

 

Συγκεκριμένα, είπε ο τεχνικός του Παναιτωλικού μετά την ήττα από τον ΑΣΤΕΡΑ:

"Θεωρώ ότι δεν κάναμε καλό παιχνίδι. Ειδικά στο πρώτο μέρος ο Αστέρας και λόγω κινήτρου και λόγω εμπειρίας μας πίεσε αρκετά και μπήκε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο αλλάξαμε κάπως το ρυθμό αλλά και πάλι ήταν ένα παιχνίδι που δεν είχε κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για μας. Θα έπρεπε τα παιδιά να παίξουν πιο ελεύθερα. Πάλι από ένα δικό μας λάθος δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ και τελείωσε το παιχνίδι", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Κάνοντας ένα απολογισμό, όποιους στόχους μου ζητήθηκαν από τη διοίκηση τους πετύχαμε. Ξέρω όμως ότι μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Μας μένει μια γλυκόπικρη γεύση γιατί θεωρώ ότι είχαμε τις δυνατότητες να πανηγυρίζουμε κάτι περισσότερο από τη σωτηρία μας. Ευχαρίστησα τους παίκτες για όλο το διάστημα και τη δουλειά που βγάλαμε. Μέσα από τα λάθη μας πρέπει να μαθαίνουμε και να μεγαλώνουμε σαν ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και σήμερα. Έχει στηρίξει την ομάδα και πρέπει να τη στηρίζει. Είναι μια πολύ οργανωμένη ομάδα με ένα καταπληκτικό γήπεδο για να δει κάποιος ποδόσφαιρο. Για τη νέα σεζόν δεν έχουμε μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση. Θα δούμε τι θα γίνει. Ο στόχος της Ευρώπης θεωρώ ότι ήταν εφικτός βάσει συνθηκών που επικρατούν στην ομάδα. Θα μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω φέτος, αλλιώς θα έλεγα ότι η χρονιά είναι πετυχημένη. Αξίζει αυτή η ομάδα να διεκδικεί κάτι παραπάνω από την παραμονή". 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων