ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Crash test: ΑΣΤΕΡΑΣ Vs Ξάνθη

Απομένουν τρεις στροφές για το τέλος του πρωταθλήματος. Η Ξάνθη είναι πάνω από τον ΑΣΤΕΡΑ αλλά το παιχνίδι για το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο... γυρίζει και το a-s αναλύει!

 

Κέρκυρα ΑΣΤΕΡΑΣ  

28η αγωνιστική

Η Ξάνθη παίζει αυτήν την εβδομάδα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Στην έδρα του ο "δικέφαλος του Βορρά" δεν... χάνει από κανέναν (σ' όσα ματς έγιναν) κι οι Ακρίτες αναμένεται να έχουν πολύ δύσκολη αποστολή.

Την ίδια ώρα, ο ΑΣΤΕΡΑΣ στην Κέρκυρα θα τα παίζει όλα για όλα για τους τρεις βαθμούς με την ελπίδα ότι η Ξάνθη θα χάνει στην Θεσσαλονίκη. Έτσι, οι Αρκάδες θα είναι στην ισοβαθμία και σ' αυτήν την περίπτωση θα έχουν πάλι το πάνω χέρι για το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

29η αγωνιστική

Η Ξάνθη υποδέχεται την ΑΕΛ, στο θεωρητικά ευκολότερο ματς που έχει να δώσει από τα τρία που απομένουν. Αν λοιπόν, επιβεβαιώσει τη θεωρία στην πράξη και πάρει τους τρεις βαθμούς, τότε θα έχει 39 (εφόσον έχει χάσει από τον ΠΑΟΚ).

Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, στο τελευταίο εντός έδρας ματς του για φέτος θέλει να πάρει τη νίκη κόντρα στον Απόλλωνα. Κι αν θέλει να βγει Ευρώπη δεν τίθεται καν ερώτημα για το αν πρέπει να το πάρει. Άρα λοιπόν, στην περίπτωση που έχει έρθει και το διπλό στην Κέρκυρα, οι κιτρινομπλέ θα έχουν 42 βαθμούς και θα έχει το πάνω χέρι σε σχέση με την Ξάνθη.

30ή αγωνιστική

Η Ξάνθη έχει ακόμα ένα δύσκολο έργο να... παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. 

Από την πλευρά του, ο ΑΣΤΕΡΑΣ, έχει τον Παναιτωλικό, ο οποίος δεν προλαβαίνει το τρένο της Ευρώπης και βάσει προγράμματος. Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι θα χαριστεί.

Βέβαια, όλα αυτά θα κριθούν και από το τι θα κάνει ο Πανιώνιος, ο οποίος με 3 στα 3 και πιθανή απώλεια του ΑΣΤΕΡΑ, θα είναι αυτός που θα έχει το 5ο ευρωπαϊκό εισιτήριοσ την τσέπη του.

Η ομάδα της Πλατείας παίζει με Παναθηναϊκό, Πλατανιά και Λεβαδειακό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων