ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Πετράκης: "Σε καλό φεγγάρι ο Αστέρας, ήμασταν και εμείς καλοί"

Ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για το παιχνίδι, για τον Μαυροπάνο αλλά και για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την λευκή ισοπαλία στους "Ζωσιμάδες".

 

Ατρόμητος ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο υγεία και ειδικά στην ομάδα μας. Το 2018 να είναι μια καλή, δημιουργική και πετυχημένη χρονιά. Ό,τι αφορά το ματς, πάντα μετά από διακοπή χάνεται ο ρυθμός, χάνονται τα χαρακτηριστικά  των ομάδων και δεν ξέραμε πως θα είμαστε. Είχαμε για αντίπαλο μια ομάδα που ήταν σε καλό φεγγάρι και όλα αυτά δημιούργησαν μια εικόνα ενός ενδιαφέροντος παιχνιδιού.

Κατά διαστήματα ήμασταν καλοί κι εμείς και οι αντίπαλοι. Έγιναν ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες, αν και δεν ήταν ένα πολύ ποιοτικό ματς. Είχαμε στο τέλος 2-3 μεγάλες ευκαιρίες, αλλά και ο Αστέρας είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις και θα μπορούσε να γείρει εκεί το ματς"..

Για την μεταγραφική ενίσχυση του ΠΑΣ: "Αργά δεν είναι ποτέ. Η εμπιστοσύνη στην ομάδα δεν χάνεται ποτέ. Έφυγαν 4 παιδιά, αλλά εμπιστεύομαι αυτά που έχω και τη δουλειά μας. Αριθμητικά και ποιοτικά χρειαζόμαστε βοήθεια και θα γίνουν αυτά που πρέπει να γίνουν. Δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες τον Ιανουάριο κι εμείς έχουμε ανάγκη από παίκτες που να είναι σε φουλ δραστηριότητα, γιατί αλλιώς δεν θα μας βοηθήσουν. Υπάρχουν και δυσκολίες λόγω θέσεων που ψάχνουμε. Καλύτερα να καθυστερήσουμε, παρά να κάνουμε μεταγραφές που δεν θα χρειαζόμαστε".

Για την μεταγραφη του Μαυροπάνου στην Άρσεναλ: "Σίγουρα δεν περιμέναμε ότι θα πάει ως την Άρσεναλ, να είμαστε ειλικρινείς. Όταν τον φέραμε στο Καρπενήσι πριν 2,5 χρόνια είχα πει στον πρόεδρο ότι δεν πρέπει να τον χάσουμε. Είχε προοπτικές. Η πορεία, η δουλειά η καθοδήγηση είναι αυτά που βλέπουμε και βελτιώνουμε στη συνέχεια. Έχουμε παιδιά που δεν προχωράνε, ενώ άλλα προχωράνε πιο γρήγορα και έχουν καλύτερη αντίληψη. Ο Ντίνος είχε όλο το πακέτο, αντιλαμβάνεται γρήγορα και έχει καλό ψυχισμό. Η επιλογή του δεν είναι τυχαία, του εύχομαι από την καρδιά μου να πετύχει".

Για τον αν θα αποχωρήσει κάποιος άλλος από την ομάδα: "Νομίζω δεν υπάρχει θέμα να φύγει άλλος".

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό: "Θέλουμε πολύ να περάσουμε. Θα κάνουμε τα πάντα για να το πετύχουμε".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 30 10 4 16 34
2 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 30 7 13 10 34
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 30 7 11 12 32
4 ΟΦΗ 30 6 13 11 31
5 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 30 7 8 15 29
6 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 30 6 9 15 27
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 30 5 10 15 25
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 30 3 10 17 19

Ροη Ειδησεων