ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με Μολέντο στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός

Κανονικά θα δώσει το παρόν στο παιχνίδι του Σαββάτου καθώς ο Ροντρίγο Μολέντο ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που αισθανόταν τις προηγούμενες μέρες και τέθηκε στη διάθεση του Μαρίνου Οζουνίδη.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

Διαθέσιμος είναι και πάλι ο Άλτμαν ο οποίος εξέτισε την τιμωρία του για τη συμπλήρωση των καρτών και είναι σε θέση να αποτελέσει μια επιπλέον λύση στην επίθεση των πράσινων.

Αναλυτικά η αποστολή που θα ταξιδέψει στην Τρίπολη:

"Με μοναδικούς «απόντες» τους Τσάβες (ατομικό) και Λουτσιάνο (θεραπεία) ολοκληρώθηκε νωρίτερα στο «Γ. Καλαφάτης» η τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού πριν την αναμέτρηση της 10 αγωνιστικής του Πρωταθλήματος με τον Αστέρα στο «Θ. Κολοκοτρώνης»  που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19.30.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με «κορόιδο» και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκαν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που θα ταξιδέψουν στην Αρκαδία, οι οποίοι είναι οι: Βλαχοδήμος, Διούδης, Μολέντο, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον, Χουλτ, Ινσούα, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Ρέις, Σιλά, Δώνης, Καμπέσας, Μουνιέ, Βιγιαφάνιες, Αλτμαν και Μολίνς".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων