ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λουτσέσκου: "Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο"

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον βαθμό ισοπαλίας που πήρε η Ξάνθη κόντρα στον Αστέρα, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εικόνα της ομάδας.

 

 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

 

Βέροια ΑΣΤΕΡΑΣ

 

"Το παιχνίδι έληξε 0-0, αλλά είχαμε τον έλεγχο. Ήμασταν η ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Είχαμε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Πιτσέλι και τον Βασιλακάκη. Στο τέλος όμως πρέπει να αποδεχθούμε το αποτέλεσμα. Είμαι ικανοποιημένος από την σημερινή δουλειά της ομάδας αλλά και όλης της χρονιάς. Προσπαθήσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και με τη δική μας νοοτροπία. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι ενώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου".

 

Για τον κακό ρυθμό του παιχνιδιού: "Ρωτήστε τους ανθρώπους της Τρίπολης. Εμείς προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, δε μείναμε πίσω στην άμυνα. Δεν ξέρω την στρατηγική του αντιπάλου αλλά εμείς πάντως προσπαθήσαμε στην δημιουργία".

 

Για το γεγονός πως η Ξάνθη δεν είχε τελική στο πρώτο ημίχρονο: "Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα, ούτε Παναθηναϊκός ούτε Ολυμπιακός. Πήραμε τέσσερις πόντους από τον Αστέρα αυτή τη χρονιά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Στην αρχή της χρονιάς αν μιλούσαμε για τη θέση που θα βρίσκεται ο Αστέρας αυτή τη στιγμή θα ήταν κάτι το απίστευτο".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων