ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Η ΠΑΕ ΑΕΛ "φωτογραφίζει" τον παίκτη που βρέθηκε θετικός σε χρήση αναβολικού

Η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναρωτιέται γιατί δεν δημοσιοποιείται το όνομα του παίκτη που βρέθηκε θετικός σε χρήση αναβολικού. Τι λέει για μεταγραφή ξένου παίκτη που ματαιώθηκε λόγω περίεργων ευρημάτων.

 

 

Ανακοίνωση σχετικά με τον ποδοσφαιριστή που βρέθηκε θετικός σε δείγμα αναβολικού - το όνομα του οποίου δεν έχει δημοσιοποιηθεί - εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ. Η ομάδα της Λάρισας αναρωτιέται γιατί δεν δημοσιοποιείται το όνομα του παίκτη και "φωτογραφίζει" φορ επαρχιακής ομάδας που έχει ίδιο στόχο με τους "βυσσινί" στη Super League.

 

Στο τέλος της ανακοίνωσης, η ΠΑΕ ΑΕΛ προβαίνει και σε μια αποκάλυψη, καθώς τονίζει ότι "κατά την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο ματαιώθηκε μεταγραφή ξένου παίκτη λόγω περίεργων ευρημάτων", χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ Παναθηναϊκός

 

 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΛ:

"Ως ΠΑΕ ΑΕΛ, δεν αντιλαμβανόμαστε τι εξυπηρετεί η μη δημοσιοποίηση του ονόματος πολύ γνωστού σέντερ φορ περιφερειακής ΠΑΕ που έχει τον ίδιο στόχο μ' εμάς και ο οποίος βρέθηκε θετικός σε χρήση πολύ σκληρού αναβολικού σε παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικής της Super League.

Ελπίζουμε ότι το δήθεν πρόβλημα υγείας που του προέκυψε την επομένη της αποκάλυψης, να μην έχουν κάποιοι την πλάνη πως θα χρησιμοποιηθεί ως δικαιολογία χρήσης κάποιου φαρμάκου, που θα βεβαιώσει κάποιος "ειδικός" γιατρός, για να επιδιωχθεί η απαλλαγή του.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρακολουθεί από κοντά την υπόθεση και τους θέτει όλους προ των ευθυνών τους.

Επιπλέον, η ΠΑΕ ΑΕΛ, η οποία μαζί με τον Αστέρα Τρίπολης πρωτοστάτησαν για να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι αντιντόπινγκ στα πρωταθλήματα Super League και Football League, δεν επιχαίρει γι' αυτή την αποκάλυψη, αλλά επιτέλους πρέπει προπονητές, ποδοσφαιριστές και διοικήσεις να αντιληφθούν πως όλοι οι αγώνες με όλους, πρέπει να γίνονται συμφωνα με τις αρχές του fair play.

Επισημαίνουμε πως ως ΠΑΕ ΑΕΛ από πέρυσι διενεργούμε εσωτερικούς ελέγχους με ειδικές αιματολογικές και ουρολογικές εξετάσεις, ακόμη και για την ανίχνευση ναρκωτικών ουσιών.

Μάλιστα, κατά την πρόσφατη μεταγραφική περίοδο ματαιώθηκε μεταγραφή ξένου παίκτη λόγω περίεργων ευρημάτων".

 

ΠΗΓΗ: Sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων