ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Προς αναβολή το ΑΣΤΕΡΑΣ-Πανιώνιος

Διαβάστε γιατί οδεύει προς αναβολή η αναμέτρηση του Αστέρα με τον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Super League! Όλα τα σενάρια και οι πιθανές αποφάσεις. 

 

 Η Ελληνική Αστυνομία δεν επιτρέπει να γίνουν αγώνες το τριήμερο των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου και ως εκ τούτου η 4η αγωνιστική δεν θα διεξαχθεί. Ποια είναι τα σενάρια και το πρόγραμμα των αγώνων.

 

Εν αντιθέσει με τις εκλογές του Ιανουαρίου, όπου είχαν γίνει αγώνες πρωταθλήματος το Σάββατο και την Δευτέρα, με εξαίρεση την Κυριακή, το σενάριο δεν παίζει για το τριήμερο των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου. Με έγγραφό της, η ΕΛ.ΑΣ. ανάβει... κόκκινο και δεν εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή των αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής της Super League και δεν θέλει να γίνουν ματς ούτε την προηγούμενη ημέρα, ούτε την επομένη των εκλογών.

 

Στο  Δ.Σ. της Λίγκας (04/09), όπου αναμένεται να επικυρωθεί το πρόγραμμα του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, καθώς το θέμα αυτό βρίσκεται στην ατζέντα, θα αποφασιστεί και με τη... βούλα ότι αγώνες δεν θα γίνουν και θα πρέπει να βρεθεί η πρώτη διαθέσιμη ημερομηνία. Είτε η αγωνιστική θα μεταφερθεί μια εβδομάδα μετά είτε θα πρέπει να γίνουν τα ματς στο πρώτο διαθέσιμο κενό μεσοβδόμαδα.

 

Θα πρέπει να ειπωθεί ότι την 4η αγωνιστική διεξάγεται και το πρώτο ντέρμπι του πρωταθλήματος, αυτό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ένα ματς υψηλής επικινδυνότητας, όπου σίγουρα θα χρειαζόταν μεγάλη αστυνομική περιφρούρηση.

 

3η Αγωνιστική:

Βέροια-ΠΑΟΚ

Παναιτωλικός-Πανθρακικός

ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα

Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης

Ατρόμητος-SKODA Ξάνθη

Πανιώνιος-Παναθηναϊκός

Ολυμπιακός-Πλατανιάς

Ηρακλής-Λεβαδειακός

 

4η Αγωνιστική

Παναιτωλικός-Βέροια

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Πανθρακικός-Καλλονή

ΠΑΣ Γιάννινα-Ατρόμητος

Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος

SKODA Ξάνθη-Ολυμπιακός

Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός

Πλατανιάς-Ηρακλής

 

sport24.gr

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων