ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νιόπλιας: "Θα κέρδιζε όποιος σκόραρε..." (VIDEO)

Αυτός που έβαζε το πρώτο γκολ, αυτός και θα κέρδιζε την αναμέτρηση, τόνισε ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο προπονητής του Ατρόμητου, τόνισε παράλληλα, πως τα επόμενα συνεχόμενα παιχνίδια στην έδρα της ομάδας του, είναι ικανά να φέρουν σε καλύτερη μοίρα τους "κυανόλευκους" ενόψει της συνέχειας.

 

 

 

Αρχική τοποθέτηση: "Πίστευα πριν από το παιχνίδι ότι είναι δύο καλές ομάδες, δυνατές και ισάξιες και το αποτέλεσμα θα κρινόταν στις λεπτομέρειες. Η ομάδα που θα έβαζε γκολ, κατά μεγάλο ποσοστό θα είχε πάρει και τη νίκη. Αυτό το παιχνίδι τελείωσε, έχουμε τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια στην έδρα μας. Μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και να μπορέσουμε να είμαστε κοντά στις ομάδες που θα μπουν στα πλέι οφ. Αυτό είναι το μέλημά μας".

 

Για το ότι δεν έγιναν φάσεις: "Σοβαρά τώρα; Είπαμε πως έγιναν κάποιες φάσεις, όπως και να δούμε το παιχνίδι έγιναν λίγες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Είχαμε δύο φάσεις, αλλά δεν λέμε πως χάσαμε δύο μεγάλες φάσεις. Δεν μπορούμε να λέμε πως σε δύο ματς με έξι γκολ να λες πως δεν κάνουμε φάσεις και δεν βάζουμε γκολ". 

VIDEO

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

# Ομάδα Α Ν Ι Η Β
1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1 1 0 0 31
2 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1 0 0 1 31
3 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1 0 0 1 27
4 ΟΦΗ 1 0 1 0 26
5 ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 1 0 0 23
6 ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ 1 1 0 0 22
7 ΚΗΦΙΣΙΑ 1 0 1 0 22
8 ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1 0 0 1 18

Ροη Ειδησεων