ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ενίσχυση στα γκολποστ με Γεωργακόπουλο η ΑΕΚ Τρίπολης

Με αμείωτους ρυθμούς εξελίσσεται η μεταγραφική ενίσχυση της ΑΕΚ Τρίπολης ενόψει της νέας χρονιάς που θα βρει την ομάδα στη Γ' Εθνική.

 

Ολυμπιακός ΑΣΤΕΡΑΣ

Η "κιτρινόμαυρη" διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τον άλλοτε πορτιέρε του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργο Γεωργακόπουλο. Ο 27χρονος τερματοφύλακας τα βρήκε σε όλα με την ΑΕΚ Τρίπολης για να συνεχίσει εκεί την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελπίδα Τρίπολης. Στα 15 του πήρε μεταγραφή στον Αστέρα ενώ τρία χρόνια μετά "μετακόμισε" στην ομάδα του Παναρκαδικού. Από το 2011 μέχρι και το 2015 άνηκε στο δυναμικό του Αστέρα, κάνοντας το ντεμπούτο του το 2011-12 κόντρα στον Πανιώνιο. Το 2014-15 ο Γεωργακόπουλος υπερασπίστηκε τα γκολποστ της Παναχαϊκής μετρώντας 12 εμφανίσεις.

Στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Ζάκυνθο, Παναρκαδικό, Απόλλων, και Αήττητο Σπάτων. Πλέον, ο έμπειρος τερματοφύλακας επιστρέφει στην Τρίπολη για να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ Τρίπολης στη Γ' Εθνική.

Ο 27χρονος γκολκίπερ έχει ζήσει στη μέχρι τώρα καριέρα του σπουδαίες επιτυχίες με αποκορύφωμα τον τελικό Κυπέλλου με τον Αστέρα.

Μάλιστα, ήταν αυτός που κράτησε το μηδέν στα ημιτελικά με τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της Τρίπολης.

Επίσης έχει πανηγυρίσει την άνοδο ως πρωταθλητής με τον Απόλλωνα από τη Football στη Super League.

Η σχετική ανακοίνωση:

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Γεωργακόπουλο. Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με τον Αστέρα Τρίπολης και έχει συμμετοχές στη Super League και με σημαντική συμβολή στην πορεία του Αστέρα στο τελικό κυπέλλου. Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα της Football League με τον Απόλλωνα Σμύρνης όπου και η ομάδα ανέβηκε στη μεγάλη κατηγορία, ακόμα έχει αγωνιστεί στον Αήττητο Σπάτων, Ζάκυνθο, Παναχαϊκή Β εθνική και Παναρκαδικό Γ εθνική κατηγορία. Τον ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πάντα επιτυχίες".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων