ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ντίσιος στο a-s: "Ο Παναρκαδικός είναι πάνω από πρόσωπα και πράγματα"

Ο νέος προπονητής του Παναρκαδικού, Βαγγέλης Ντίσιος, μιλάει αποκλειστικά στο a-s, για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, αλλά για τους στόχους που έχει με του "τριφύλλι" για τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά όσα είπε:

Νέο κεφάλαιο στην προπονητική σας καριέρα, ο Παναρκαδικός. Ποιες είναι οι πρώτες εντυπώσεις σας; 

"Είμαι αρκετά ικανοποιημένος και χαρούμενος που θα επιστρέψω στην Τρίπολη καταρχάς.Το γεγονός ότι οι άνθρωποι του Παναρκαδικού, μου έκαναν την πρόταση να είμαι ο επόμενος προπονητής της ομάδας, αυτό από μόνο του είναι ιδιαίτερα τιμητικό".

Τι σας έκανε να πείτε το "ναι" στον Παναρκαδικό;

"Η επιμονή των ανθρώπων της ομάδας και η θέληση τους να συνεργαστούμε".

Τι ποδόσφαιρο να περιμένουμε να δούμε από το φετινό Παναρκαδικό;

"Θα ήθελα να δημιουργήσουμε μαζί με τους συνεργάτες αλλά και τη διοίκηση της ομάδας, ένα σύνολο ανταγωνιστικό, που θα προσπαθήσουν να βγάζουν σε κάθε παιχνίδι τον καλύτερο εαυτό τους και μιλώντας ποδοσφαιρικά, να ανταποκρίνονται με συνέπεια στις 5 φάσεις του παιχνιδιού".

Ποιος ο προσωπικός σας στόχος αλλά και της ομάδας;

"Ο στόχος της ομάδας είναι να πρωταγωνιστήσει, να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις σε ετοιμότητα να διεκδικήσει ότι καλύτερο προκύψει αλλά και να διατηρήσει αξίες και ιδανικά που πρεσβεύει ο σύλλογος. Ο δικός μου στόχος είναι, μέσα από τη δουλειά που θα κάνουμε, να ανταποκριθώ στις προσδοκίες και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων της ομάδας".

Είστε γνώριμος εδώ στην Τρίπολη μιας και έχετε διατελέσει βοηθός προπονητή στον Αστέρα Τρίπολης. Ποια είναι τα μηνύματα του κόσμου που λαμβάνετε;

"Αρκετοί φίλοι, πρώην συνεργάτες από τον Αστέρα, άνθρωποι του ποδοσφαίρου γενικότερα, μου έστειλαν μηνύματα συγκινητικά, δέχτηκα τηλεφωνήματα καλοσωρίσματος αλλά και χαράς. Όπως επίσης, ο Στάικος Βεργέτης, από την αρχή με παρότρυνε να δεχτώ την πρόταση του Παναρκαδικού και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος με την επικείμενη συνεργασία".

Ενα μήνυμα που θα θέλατε να στείλετε στους φιλάθλους του Παναρκαδικού ενόψει της νέας σεζόν;

"Ο Παναρκαδικός, όπως και όλες οι ιστορικές ομάδες, είναι πάνω από πρόσωπα και πράγματα. Είναι ιδέες.Τους θέλουμε κοντά μας,τόσο στις καλές όσο και στις μη καλές μας στιγμές. Εμείς ως ποδοσφαιρικό τμήμα, θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να διατηρήσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά το όνομα, τις αξίες και το ήθος του συλλόγου".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων