ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τελευταία ευκαιρία για τον Παναρκαδικό

Την Τετάρτη (15/07) θα πραγματοποιηθεί έκτακτη Γενική Συνέλευση, με μοναδικό θέμα την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου του Παναρκαδικού.

 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: 

"Το προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης του Παναρκαδικού Α.Ο. καλεί όλα τα μέλη του Σωματείου σε έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της ιστορικής ομάδας της Τρίπολης. Η ύστατη προσπάθεια για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. θα γίνει την Τετάρτη 15 Ιουλίου 2020 ( ώρα 20.30 ) στα γραφεία του Παναρκαδικού που βρίσκονται στο γήπεδο επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 91 - 93.

Μετά από αυτή την προσπάθεια και αν δε βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της ομάδας το Προεδρείο της Γενικής Συνέλευσης ανακοινώνει δημόσια ότι θα προσφύγει στο Πρωτοδικείο για το διορισμό Διοικούσας Επιτροπής. Καλούνται όλοι οι φίλαθλοι, όλοι οι τοπικοί φορείς και όσοι αγαπούν την ομάδα να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στο ιστορικό σωματείο.

Τα χρονικά όρια πλέον είναι περιορισμένα και όλες οι πλευρές θα πρέπει να βοηθήσουν στη συγκρότηση Διοίκησης που θα οδηγήσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής Κατηγορίας. Όλοι την Τετάρτη στο γήπεδο για ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα της ομάδας.

Κανένας δεν περισσεύει σε αυτή την προσπάθεια. Όλοι μαζί θα  καταφέρουμε να κρατήσουμε ζωντανό τον Παναρκαδικό μας που φέτος συμπλήρωσε 93 ολόκληρα χρόνια από την ίδρυσή του! Η παρουσία όλων κρίνεται αναγκαία στην παραπάνω έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα είναι και η τελευταία ευκαιρία διάσωσης της ομάδας μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων