ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Ο Παναρκαδικός σε θέλει... δίπλα του, τώρα!

Σήμερα στις 20.30 στα γραφεία του Παναρκαδικου θα πραγματοποιηθεί Τακτική Γενική Συνέλευση όπου και αναμένεται να υπάρξει νέο Δ.Σ.

 

Σήμερα στις 20.30, ο Παναρκαδικός έχει Τακτική Γενική Συνέλευση κι ο πρόεδρος του νυν Δ.Σ. Βασίλη Κωστόπουλος μιλώντας στο Arcadia 93.8 εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πρέπει όλοι να βρεθείτε κοντά στην ομάδα.

Ο χώρος του γηπέδου είναι διαμορφωμένος έτσι ώστε να συμμορφώνεται με τους κανόνες υγιεινής του Υπουργείου σχετικά με τη την πανδημία του κορωνοϊού. 

Ύστερα από μια άκρως επιτυχημένη θητεία (2ετή), το νυν Διοικητικό Σώμα με πρόεδρο τον Βασίλη Κωστόπουλο, είναι έτοιμο να παραδώσει την ομάδα εφόσον από τις εκλογές προκύψει νέο Συμβούλιο. 

Η ομάδα, αυτήν την περίοδο πέτυχε τη δημιουργία ενός συνόλου με ποιότητα και μέλλον, το οποίο έχτισε με πολύ σκληρή δουλειά ο Θανάσης Στάικος.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων