ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λυμπερόπουλος στο a-s: "Επρεπε να παίξουμε για την 3η θέση και το Κύπελλο"

Ο ηγέτης του Παναρκαδικού Νίκος Λυμπερόπουλος, μίλησε στο a-s για τη διακοπή του πρωταθλήματος και στέλνει το μήνυμά του για το μέλλον της ομάδας!

 

Αρχικά, θα ήθελα το σχόλιό σου για τη σεζόν που τελείωσε.

Η χρονιά που πέρασε θεωρώ πως ήταν άκρως επιτυχημένη και την ευχαριστηθήκαμε όλοι (παίκτες, προπονητές, διοίκηση, κόσμος). Το καλό κλίμα που επικρατούσε, η σωστή δουλειά του προπονητή μας και σίγουρα το ταλέντο και η διάθεση των παικτών οδήγησε την ομάδα σε μια πετυχημένη χρονιά.

Είσαι σύμφωνος με την απόφαση να σταματήσει η δράση;

Δεν είμαι σύμφωνος με τη διακοπή ούτε του πρωταθλήματος ούτε του κυπέλλου. Θεωρώ ότι έπρεπε να συνεχιστούν οι 3 αγωνιστικές που απέμεναν για να ξέρουμε και την τελική μας κατάταξη, καθώς είχαμε παιχνίδι λιγότερο από την ομάδα που ήταν μια θέση πάνω στη βαθμολογία σε σχέση με εμάς και κυνηγούσαμε την τρίτη θέση. Το ίδιο κ ο τελικός του Κυπέλλου που ήταν ένας αγώνας και θεωρώ ότι έπρεπε να γίνει ώστε να διεκδικήσουμε το τρόπαιο και εμείς και η ομάδα της Τεγέας. Από τη στιγμή που είναι να παιχτεί έστω και ένας αγώνας σε οποιαδήποτε κατηγορία τουλάχιστον στη χώρα μας, έπρεπε να παίξουμε και εμείς τα εναπομείναντα παιχνίδια.

Γιατί η χρονιά ήταν επιτυχημένη;

Σίγουρα ήταν πετυχημένη η σεζόν καθώς συνδυάσαμε και ουσία και θέαμα..και με την πορεία της η ομάδα ανέδειξε καινούρια παιδιά που θα στελεχώσουν την ομάδα τα επόμενα χρόνια ή θα αγωνιστούν και σε ανώτερες κατηγορίες!!

Σαφώς και είναι νωρίς, αλλά μήπως έχεις αρχίσει συζητήσεις για τη νέα σεζόν;

Δεν υπάρχουν ακόμα συζητήσεις για τη νέα σεζόν..νομίζω είναι λίγο νωρίς 

Το μήνυμά σου στον κόσμο;

Αρχικά, θα ήθελα να υπάρχει υγεία και να μπορούμε να επιστρέψουμε σε αυτό που τόσο αγαπάμε!!σίγουρα θα ήθελα να πρωταγωνιστήσει η ομάδα και να κυνηγήσουμε το πρωτάθλημα τη νέα σεζόν..και να καταφέρουμε να φέρουμε ακόμα περισσότερο κόσμο στο γήπεδο, καθώς και το αρκαδικό στοιχείο (στο ρόστερ) να υπάρχει περισσότερο στον Παναρκαδικό.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων