ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσιώλης στο a-s: "Είμαι κάθετα αντίθετος με την απόφαση για το κύπελλο, μπράβο στην Τεγέα"

Ο Γιάννης Τσιώλης, εκ των ηγετών της ομάδας του Παναρκαδικού και ένας από τους ντόπιους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε μια όμορφη συνέντευξη στο Arcadia Sports.



Γιάννη καλησπέρα, πως κρίνεις την φετινή σεζόν της ομάδας σου;

"Καλησπέρα σας. Η χρονιά για τον Παναρκαδικό κρίνεται ως απόλυτα πετυχημένη. Με την αλλαγή των ομίλων όλοι πίστευαν πως θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα για την παραμονή μας. Εμείς με όπλα μας τη δουλειά, την ενότητα και την πίστη στις δυνατότητες μας κάναμε μια σταθερή πορεία στις υψηλές θέσεις στις οποίες παραμείναμε μέχρι τέλους και επίσης παίξαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο κατα γενική ομολογία. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί ίσως κυνηγούσαμε κάτι καλύτερο από την τέταρτη θέση."

Ο κορωνοϊός έβαλε τέλος όμως στη σεζόν. Συμφωνείς με αυτό;

"Προέχει η υγεία όλων μας. Από την στιγμή που έχουν σταματήσει κορυφαίες διοργανώσεις που διακυβεύονται εκατομμύρια η Γ΄εθνική Ελλάδος θα είχε άλλη τύχη; Λυπάμαι που δεν τελειώσαμε τη σεζόν αλλά πιο πολύ ανησυχώ για τα προβλήματα που θα έχουν οι ομάδες και το ποδόσφαιρο την επόμενη σεζόν."

Για την απόφαση να κριθεί το κύπελλο με κλήρωση;

"Είναι κάτι που με βρίσκει 100% αντίθετο και εδώ θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Τεγέας για την ανακοίνωση της, τους τιμά πολύ η στάση που κράτησαν. Εμείς είχαμε εξ αρχής την κατάκτηση του κυπέλλου ως βασικό μας στόχο. Νομίζω πως όποιος αγαπάει το ποδόσφαιρο ανεξαρτήτως κατηγορίας θέλει τα παιχνίδια να κριθούν στο γήπεδο."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων