ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος στο a-s: "Να είμαι παρών στη δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας"

Ο τεχνικός του Παναρκαδικού, Θανάσης Στάικος, μίλησε στο a-s για την επιτυχημένη χρονιά που μόλις έφυγε με έναν ασυνήθιστο, για όλους, τρόπο!

 

 

"Σε μια  πρωτόγνωρη κατάσταση για όλη την ανθρωπότητα πρέπει να εναρμονιστούμε με τις αποφάσεις των ειδικών και δυστυχώς δεν θα κατορθώσουμε να τελειώσουμε στο γήπεδο την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά", είπε ο κόουτς του Παναρκαδικου στο a-s και σχολίασε για τη σεζόν που μόλις έφυγε: 

"Για τον Παναρκαδικό ήταν μια σεζόν που άρχισε με πολλές δυσκολίες καθώς δεν πρέπει να ξεχνά κάνεις ότι αρχές Σεπτεμβρίου η ομάδα βρέθηκε μια ανάσα από την μη συμμετοχή της στην Γ' εθνική. Η αλλαγή του ομίλου επέφερε μια δύσκολη οικονομική κατάσταση κι ευτυχώς η διοίκηση κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες και να αγωνιστούμε στην κατηγορία παρόλο που όλο αυτό πάγωσε τις μεταγραφικές κινήσεις καθιστώντας τον Παναρκαδικό ως ένα από τα φαβορί για υποβιβασμό σε έναν αρκετά δυνατό όμιλο. Τελικά, εκ του αποτελέσματος ήταν σίγουρα μια επιτυχημένη χρονιά από τη στιγμή που σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος ο Παναρκαδικός κυμάνθηκε μεταξύ 2ης και 4ης θέσης ξεπερνώντας συλλόγους με τριπλάσιο μπάτζετ".

Η επιτυχία της ομάδας ποια είναι; Η θέση που πήρε; Το καλό ποδόσφαιρο που έπαιξε; Το νεανικό ρόστερ που "έχτισε";

"Η πραγματική επιτυχία είναι όμως το γεγονός ότι αυτό επιτεύχθηκε με την ομάδα να παίζει κατά γενική ομολογία ελκυστικό κι επιθετικό ποδόσφαιρο όπου αναδείχθηκαν νεαροί ποδοσφαιριστές που έπαιζαν για πρώτη φορά Γ' εθνική ή παίκτες που παλιότερα είχαν ρόλο κομπάρσου. Θα ήθελα ειλικρινά να αποδοθούν όλα τα εύσημα στους ποδοσφαιριστες του Παναρκαδικού που έδειξαν στο γήπεδο την αξία τους και κόντρα στις προβλέψεις πέτυχαν να συνδυάσουν ορθολογικό ποδόσφαιρο κι αποτελέσματα στην πλειοψηφία των αγώνων. Επίσης είναι κρίμα που δεν θα διεκδικήσουμε το Κύπελλο Αρκαδίας σ' ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι στο γήπεδο  όπου σίγουρα οι πιθανότητες κατάκτησης θα ήταν υπέρ μας". 

Ποιο ήταν το φετινό μυστικό;

"Το μυστικό του φετινού Παναρκαδικού και της πορείας του είναι η υγεία που απέπνεε ο σύλλογος όλη τη σεζόν με τους φιλάθλους, την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστες και το τεχνικό επιτελείο να αποτελούν μια οικογένεια. Άλλωστε το καλό κλίμα που επικρατούσε στις τάξεις της ομάδας φαινόταν στο τέλος κάθε αγώνα όπου όλοι μαζί ανεξαρτήτου αποτελέσματος γινόμαστε μια παρέα.

Θεωρώ πως η βαθμολογική θέση της ομάδας και η αγωνιστική εικόνα του φετινού Παναρκαδικού είναι η παρακαταθήκη για την επόμενη χρονιά. Εχει χτιστεί μια άκρως νεανική ομάδα που μπορεί να αποτελέσει τη βάση για το επόμενο πρωτάθλημα".

Το "αύριο" πως το βλέπεις;

"Ελπίζω ότι παρόλο τις δύσκολες πλέον λόγω ιού οικονομικές συνθήκες θα υπάρξουν παράγοντες στην διοίκηση που θα έχουν την φλόγα και την φιλοδοξία για μια καλύτερη πορεία του Παναρκαδικού όπως άλλωστε  αρμόζει στην ιστορία του συλλόγου.

Σίγουρα είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στον Παναρκαδικό τόσο από τη συνεργασία μου με την διοίκηση όσο και με την καθημερινότητα μου με τους ποδοσφαιριστες και τους συνεργάτες μου.

Αναμφίβολα λοιπόν θα ήθελα να είμαι παρών στην δημιουργία μιας ισχυρής ομάδας με πρωταγωνιστικούς στόχους.

Άλλωστε πότε δεν έκρυψα ότι απολαμβάνω την ζωή μου στην Τρίπολη και την επαφή μου με την τοπική κοινωνία και πραγματικά υπάρχει ένα ισχυρό δέσιμο με τον φίλαθλο κοινό και όχι μόνο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων