ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στασινόπουλος: "Αφήστε μας να παλέψουμε για ότι αγαπάμε"

Ο νεαρός αμυντικός του Παναρκαδικού, Δημήτρης Στασινόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα σχετικά με το οριστικό "λουκέτο" το οποίο μπήκε στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Αναλυτικά:

"Το ντουλάπι με τα όνειρα έκλεισε νωρίς για  φέτος από κάποιους που είναι πιο επικίνδυνοι και από τον περιβόητο ιο. Αφήστε μας να παλέψουμε για ότι αγαπάμε και ζούμε από αυτό.Η τρομοκρατία των καναλιών σας που μια τα λέτε έτσι και μια αλλιώς κούρασε. Ενα τελευταίο που αφορά την ομάδα που υπηρετούσα φέτος τον ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟ, συγχαρητήρια σε όλους διοίκηση παίχτες προπονητικό τιμ τον φροντιστή μας και τον κόσμο που μας στήριζε από τη πρώτη μέρα!

Καλή δύναμη για τις πιο δύσκολες μέρες που θα έρθουν τώρα".

 

Το ντουλάπι με τα ονειρα έκλεισε νωρίς για φέτος από καποιους που είναι πιο επικίνδυνοι και από τον περιβόητο ιο.Αφηστε...

Δημοσιεύτηκε από Dimitris Stasinopoulos στις Σάββατο, 2 Μαΐου 2020

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων