ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιουκούδης στο a-s: "Μας άξιζε η τρίτη θέση"

Ο πρώτος σκόρερ του Παναρκαδικού, Δημήτρης Γιουκούδης μίλησε στο a-s για την απόφαση διακοπής του πρωταθλήματος αλλά και για το γεγονός ότι η ομάδα μπορούσε να τερματίσει στην τρίτη θέση.

 

 

"Για όλους μας είναι δύσκολο και στενάχωρο να τελειώνει έτσι η σεζόν! Φυσικά θα θέλαμε να τελειώσει το πρωτάθλημα αλλά οι αρμόδιοι πήραν αυτήν την απόφαση με βάση τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οπότε πρέπει να το σεβαστούμε και να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα! Εδώ βλέπουμε ότι ακόμα και μεγάλα πρωταθλήματα έχουν διακοπεί".

Παρ' όλα αυτά η ομάδα τερμάτισε στην 4η θέση. Εισαι ικανοποιημένος από αυτή τη θέση;

"Πιστεύω ότι αν παίζαμε όλα τα παιχνίδια θα τερματίζαμε στην 3η θέση γιατί έχουμε ένα παιχνίδι λιγότερο απ τον 3ο στην βαθμολογία.. Παρ' όλα αυτά θεωρώ ότι αυτό που μας άξιζε ήταν η 3η θέση για φέτος. Οπότε θα έλεγα ότι είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια που καταβάλαμε φέτος".

Τέλος ένα σχόλιο για τα περισσότερα γκολ που πέτυχες για την ομάδα σου;

"Είναι όμορφο που έβαλα αυτά γκολ και βοήθησα την ομάδα μου. Πάντως από αυτή την χρονιά αυτό που θα θυμάμαι είναι το εξαιρετικό κλίμα, η άψογη συνεργασία που είχαμε όλοι και το ορθολογικό ποδόσφαιρο που παίζαμε! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην διοίκηση του Παναρκαδικού, τον προπονητή μου και τους βοηθούς του και ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου για όλη αυτή την χρονιά!"

Για το μέλλον σκέφτεσαι κάτι ή είναι νωρίς ακόμα;

"Νομίζω ότι είναι νωρίς ακόμη..."

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων