ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στασινόπουλος στο a-s: "Εύχομαι να έχουν καταλάβει όλοι την κρισιμότητα της κατάστασης"

Ο νεαρός αμυντικός του Παναρκαδικού, Δημήτρης Στασινόπουλος αναφέρθηκε στο a-s στις επιπτώσεις του κορονοϊού στο ποδόσφαιρο αλλά και για τους τρόπους που γυμνάζεται στο σπίτι.

 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Ειναι μεγάλο πρόβλημα για εμάς τους αθλητές να βρισκόμαστε μακριά από το γήπεδο. Σίγουρα η έλλειψη ρυθμού από τα παιχνίδια και η ομαδική προπόνηση θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τις ομαδες και τον κάθε αθλητή ξεχωριστά, γι 'αυτό και όλα τα παιδιά που ζούμε από το ποδόσφαιρο θα πρέπει κάνουν ατομική προπόνηση για να μπορούν όταν επιστρέψουμε με το καλό να βρισκόμαστε σε ένα άλφα επίπεδο".

Σας έχουν δοθεί προγράμματα από τις ομάδες για εκγύμναση στο σπίτι;

"Ναι έχουμε μια ομαδική συνομιλία στο viber όπου μιλάμε σχεδόν καθημερινά με το προπονητικό τιμ όλοι οι ποδοσφαιριστές και έχουμε πάρει πρόγραμμα γιατί το τι θα κάνουμε αυτό το διάστημα".

Ενα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις;

"Εύχομαι όλοι να έχουν καταλάβει τη κρισιμότητα της κατάστασης και όσο είναι δυνατόν να μένουν στο σπίτι τους περνώντας ευχάριστα με τις οικογένειες τους και έτσι να επιστρέψουμε ακόμα πιο γρήγορα πίσω στη καθημερινότητα μας".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων