ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος στο a-s: "Προέχει η υγεία, αβέβαιο το μέλλον στο πρωτάθλημα"

Ο Θανάσης Στάικος δήλωσε πως μπροστά στην υγεία όλων τα υπόλοιπα είναι ασήμαντα και εξέφρασε την αβεβαιότητα του για την συνέχιση του πρωταθλήματος.

 

Κόουτς, καλημέρα και καλή δύναμη. Σχολίασε μας την κατάσταση που ζούμε το τελευταίο δεκαήμερο.

"Καλημέρα σε όλους και καλή δύναμη να έχουμε σε αυτές τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνουμε. Εγώ θα ενστερνιστώ τη γνώμη των ειδικών καθώς η επιστήμη είναι αυτή που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο αυτή την στιγμή. Προσέχουμε εμάς και τους γύρω μας, κυρίως τις ευπαθείς ομάδες που βλέπουμε ότι χτυπά ο ιός."

Η εξάπλωση του covid-19 έχει αποδιοργανώσει τα πάντα και το ποδόσφαιρο δεν εξαιρείται. Αν και έρχεται δεύτερο σε ενδιαφέρον αυτή την στιγμή, τι πιστεύετε ότι θα γίνει με το πρωτάθλημα της Γ ΄εθνικής που συμμετέχει ο Παναρκαδικός;

"Όταν βλέπετε πως τεράστιες διοργανώσεις αναβάλλονται για μεγάλο διάστημα, όπως το ChampionsLeague, ποιος μπορεί να πιστέψει πως θα αρχίσει γρηγορότερα η Γ΄εθνική στην Ελλάδα; Και να μη συμβεί εννοείται αν όλα δεν είναι καλά."

Οι παίκτες σας έχουν πάρει κάποιο πρόγραμμα;

"Τα παιδιά βρίσκονται με τις οικογένειες τους, πολλά εκτός Τρίπολης και ακολουθούν το πρόγραμμα που τους έχουμε δώσει για να μη μείνουν πίσω. Είτε επιστρέψουμε σε δράση είτε όχι δεν πρέπει να παραμελήσουν το σώμα τους και την φυσική τους κατάσταση."

Θα επιστρέψουμε σε δράση;

"Αν γίνει κάτι τέτοιο θεωρώ πως θα συμβεί τέλη Μαϊου, αρχές Ιουνίου, μέχρι τότε κουράγιο και καλή δύναμη σε όλους!"

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων