ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Γιουκούδης στο a-s: "Να είμαστε υπεύθυνοι ώστε να περάσει πιο γρήγορα"

Ο νεαρός επιθετικός του Παναρκαδικού, Δημήτρης Γιουκούδης μιλάει στο a-s για την έξαρση του κορονοϊού αλλά και για την ρουτίνα ενός ποδοσφαιριστή αυτές τις δύσκολες ημέρες.

 

Που βρίσκεσαι αυτή την περίοδο; 

"Αυτή την στιγμή βρίσκομαι στην Επανομή στο σπίτι μου".

Οι προπονήσεις και τα ματς έχουν σταματήσει. Πόσο επηρεάζει έναν ποδοσφαιριστή αυτή η αδράνεια από αγωνιστικές δραστηριότητες;

"Θεωρώ ότι αυτό θα μας επηρεάσει σε αρκετά διότι όταν έχεις αποχή πολλές μέρες απ την αγωνιστική δράση, χάνεις τον ρυθμό σου".

Εσύ με ποιους τρόπους προσπαθείς να μείνεις σε εγρήγορση;

"Με ασκήσεις ενδυνάμωσης στο σπίτι και τρέξιμο μεμονωμένα".

Σας έχουν δοθεί περισσότερες οδηγίες από την ομάδα;

"Θα υπάρξει πρόγραμμα που θα μας στείλει το προπονητικό τιμ, όταν θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα για το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα".

Τι μέτρα έχεις πάρει για να προφυλαχθείς από τον ιό;

"Πλένω συνεχώς τα χέρια μου και δεν ακουμπάω το πρόσωπο μου! Επίσης δεν έρχομαι επαφή με πολλά άτομα και γενικά ακολουθώ τις οδηγίες που έχουμε πάρει από την πολιτεία.

Νομίζω ότι όλο αυτό θα μας κάνει να εκτιμήσουμε περισσότερο ότι κάνει ο καθένας στην ζωή του και στην καθημερινότητα! Εύχομαι σε όλους καλή δύναμη και να είμαστε υπεύθυνοι ώστε να περάσει αυτό όσο πιο γρήγορα και ανώδυνα!".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων