ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος στο a-s: "Να ασχοληθούμε με τον εσωτερικό μας κόσμο"

Ενα διαφορετικό από τ' άλλα έχει να μοιραστεί ο Θανάσης Στάικος μέσω του a-s, τονίζοντας τη σημασία να δώσουμε σε όσα δεν δίναμε τόσο καιρό!

 

To μήνυμα του Θανάση Στάικου μέσω του a-s για τον κορονοϊό και την δύσκολη κατάσταση που περνάει όλος ο πλανήτης:

"Η χώρα μας, όπως και όλος ο πλανήτης, αντιμετωπίζει μια πρωτόγνωρη κατάσταση και χρειάζεται υπευθυνότητα και σύνεση απ´ όλους χωρίς βέβαια πανικό κι ακρότητες . Το ποδόσφαιρο πλέον βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα για μας με τον Παναρκαδικό να εναρμονίζεται στις οδηγίες των ειδικών και τους ποδοσφαιριστές να έχουν κατευθύνσεις ώστε να προστατέψουν την υγεία τη δικη τους αλλά και των συνανθρώπων τους.

Φυσικά ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει πάρει ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης και ταυτόχρονα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να ασχοληθούμε με τον εσωτερικό μας κόσμο τόσο οι προπονητές όσο και οι αθλητές.

Ο σκοπός είναι να επιστρέψουμε δριμύτεροι σε όλους τους τομείς με το σύνθημα μας να είναι: ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ - ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΑΖΙ!".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων