ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λυμπερόπουλος στο a-s: "Κυνηγάμε την τρίτη θέση"

Ο αρχηγός του Παναρκαδικού, Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στο a-s για την πορεία του τριφυλλιού στο πρωτάθλημα αλλά και την συμμετοχή της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Σφραγίσατε το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Αρκαδίας. Πόσο ικανοποιημένοι είστε γι' αυτό;

"Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι αλλά θέλουμε το τρόπαιο για να είμαστε στον απόλυτο βαθμό!!σίγουρα θέλουμε να κλείσουμε τη χρονιά με θετικό πρόσημο και με την κατάκτηση του κυπέλλου θα το έχουμε πετύχει αυτό".

Οσον αφορά το πρωτάθλημα, την προηγούμενη αγωνιστική ήρθε ένα στραβοπάτημα για την ομάδα. Που πιστεύεις ότι οφείλεται;

"Σίγουρα ήταν ένα κακό αποτέλεσμα καθώς θέλαμε να κυνηγήσουμε τη δεύτερη θέση αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί όπως είχαμε συνηθίσει σε προηγούμενα παιχνίδια, δεν τελειώσαμε 2-3 καλές φάσεις στην αρχή που είχαμε για γκολ και όσο περνούσε ο χρόνος η αντίπαλη ομάδα πήρε μέτρα και μας έκανε τη ζημιά από ένα στημένο που κέρδισε".

Με ποια θέση θα είσαι ικανοποιημένος φέτος;

"Όπως είναι τα πράγματα τώρα κυνηγάμε την τρίτη θέση και θα είμαστε ευχαριστημένοι με αυτήν. Μην ξεχνάμε πως ξεκίνησε η χρονιά για την ομάδα και για το που μας είχαν όταν έγινε η κλήρωση".

Στη συνέχεια του πρωταθλήματος παίζετε στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό. Με τι αποτέλεσμα θα είστε χαρούμενοι;

"Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη για εμάς. Θα παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και θα το απολαύσουμε όσο μπορούμε".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων