ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Καθάρισε" με Μπάρδο και Λυμπερόπουλο ο Παναρκαδικός

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα ο Παναρκαδικός επικράτησε με 2-1 του ΑΟ Υπάτου, επιστρέφοντας με αυτόν τον τρόπο στις νίκες και παρέμεινε μόνος στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Το ματς ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να απειλούν για πρώτη φορά την εστία του Ζαχαρή στο 2’ χωρίς όμως να ανησυχήσει ο πορτιέρε του Παναρκαδικού.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για το τριφύλλι ήρθε στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Μπινιώρης εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ με το αριστερό εκτός μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Τσάμη.

Στο 11’ ο Μπάρδος εκτέλεσε το φάουλ αλλά ο τερματοφύλακας του ΑΟ Υπάτου απομάκρυνε με γροθιές, πριν προλάβει ο Τσιώλης να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα.

Λίγα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με τον Σπηλιώτη. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΟ Υπάτου βρήκε το χώρο, έκανε και ένα δυνατό σουτ αλλά κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο 33ο λεπτό του αγώνα, ο  Βασιλείου πήρε την κεφαλιά στη μεγάλη περιοχή αλλά στη συνέχεια της φάσης ο Ποτουρίδης δεν πρόλαβε με προβολή να μπει στην πορεία της μπάλας.

Το τριφύλλι κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 35’. Ο Γιουκούδης με καταπληκτική μπαλιά έβγαλε σε τετ-α-τετ τον Μπάρδο ο οποίος με ψυχραιμία πλάσαρε τον Τσάμη για το 1-0!

Δύο λεπτά αργότερα ο Παναρκαδικός έφτασε πολύ κοντά στο 2-0. Ο Γιουκούδης με ωραία ασίστ πάλι βρήκε τον Μπάρδο, αυτός στη κίνηση με το γόνατο προσπάθησε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα αλλά ο Τσάμης απομάκρυνε ενστικτωδώς.

Το 1-0 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναρκαδικός έψαχνε το δεύτερο γκολ για να σφραγίσει τη νίκη. Τελικά αυτό ήρθε στο 64’ όταν ο Μπάρδος με ωραία σέντρα έβγαλε για τον Νίκο Λυμπερόπουλο κι αυτός με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στο πλεκτό για το 2-0!

Στο 77' ο Ζαχαρής απομάκρυνε την μπάλα με τον Καράι να πέφτει πάνω στον τερματοφύλακα του Παναρκαδικού. Ο ρέφερι της αναμέτρησης, έδειξε την άσπρη βούλα με τους πράσινους να διαμαρτύρονται για τη συγκεκριμένη απόφαση.

Ο Γκούμας ανέλαβε την εκτέλεση και πέτυχε το 2-1.

Αυτό ήταν και το τελικό αποτέλεσμα μεταξύ των δύο ομάδων, με το συγκρότημα του Θανάση Στάικου να παίρνει μία πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ζαχαρής, Στρέμπας, Τσιώλης, Νάνος, Μπινιώρης, Μπάρδος (90' Αντωνόπουλος), Λυμπερόπουλος Ν. (83' Δάυρος), Κεσίδης, Διαμαντόπουλος, Γκαντιάγκα (70’ Καπετανάκης), Γιουκούδης

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ: Τσάμης, Μπουζούρας (07’ Καράι), Βασιλείου, Βασιλέρης (46 Κατσέρης), Γκούμας, Δέδες, Σπέτσι (83' Γεωργόπουλος), Νι Λάντε, Νικολόπουλος (70’ Μπέλιτς), Ποτουρίδης, Σπηλιώτης

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων