ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Σκοράρει εκτός ο Παναρκαδικός

Ο Παναρκαδικός μετά από δυο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, με απολογισμό μια νίκη και μια ήττα, πηγαίνει την Κυριακή να αγωνιστεί απέναντι στον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.


ΑΣΤΕΡΑΣΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Κόντρα στη μια από τις δυο ομάδες που έχουν καταφέρει να πάρουν αποτέλεσμα στην έδρα του, καθώς οι Βοιωτοί είχαν κερδίσει με 1-2.

Ας δούμε τι κάνει ο Παναρκαδικός όταν βγαίνει από την Τρίπολη.

Μέχρι τώρα έχει απολογισμό 2 νίκες, κόντρα σε Κόρινθο με 0 - 5 και Αήττητο Σπάτων με 1 -2 , 2 ισοπαλίες με  1 - 1 κόντρα στον Παλληνιακό και ένα 0 - 0 στην Α.Ο Υπάτου και 3 ήττες στη Ρόδο με 2 - 0 , τη Νέα Αρτάκη με 2 - 1 και τη Μαρκό με 3 - 1.

Το στατιστικό που προκύπτει είναι πως ο Παναρκαδικός εκτός έδρας σκοράρει ακόμα και όταν χάνει.

Το βασικό ζητούμενο λοιπόν που έχουν τα εκτός έδρας παιχνίδια που είναι να καταφέρεις να σκοράρεις, το κατέχουν οι πράσινοι και αν είναι πιο προσεκτικοί αμυντικά θα μπορέσουν να φύγουν από το Καπαρέλλι με βαθμό ή βαθμούς.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων