ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Νίκη... διαμάντι για Παναρκαδικό!

Ο Παναρκαδικός νίκησε 3-0 τον Παλληνιακό για την 16η αγωνιστική και έφτασε τους 26 βαθμούς παραμένουν ψηλά στη βαθμολογία του 6ου ομίλου.

 

Το σκορ άνοιξε ο Αντωνόπουλος στο 51'. Ο Διαμαντόπουλος ίδιος μάλιστα έδωσε τη... χαριστική βολή στον Παλληνιακό, κάνονας το 2-0 στο 82'. Στο 89΄ ο Τσιώλης έδωσε διαστάσεις θριάμβου και διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

Τους... έπνιξε ο Παναρκαδικός

Η ομάδα της Τρίπολης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να αποδείξει από το 1ο λεπτό ότι αυτή θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης. 

Στο 12' ο Στρέμπας έκανε το σουτ κι ο Γαβαλάς με υπερένταση απόκρουσε. 

Δέκα λεπτά πιο μετά, ο Διαμαντόπουλος έκανε τη σέντρα, ο Τσιώλης κατέβασε με το στήθος και έκανε το σουτ. Ο Γαβαλάς πάλι είπε "όχι".

Ο Παναρκαδικός συνέχισε να πιέζει αφόρητα τον αντίπαλο, αλλά δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. 

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 51'. 

Ο Γιουκούδης βρέθηκε σε θέση τετ-α-τετ, ο Γαβαλάς απέκρουσε αλλά ο επιθετικός του Παναρκαδικού κυνήγησε εκ νέου τη φάση, πίεσε, έκλεψε την μπάλα - μετά το διώξιμο του Κολοτούρου - έβγαλε τη σέντρα και οΑντωνόπουλος με κοντινή κεφαλιά άνοιξε το σκορ!

Ο Παλληνιακός είχε μια καλή στιγμή στο 78' με το σουτ του Ματζώρου να περνάει ελάχιστα άουτ. Aπό εκείνο το σημείο, οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν και με παίκτη λιγότερο, ενώ στο 93' δόθηκε και δεύτερη αποβολή για τον Παλληνιακό με τη 2η κίτρινη του Δημόγιαννη.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 82' με τον Διαμαντόπουλο. Το σουτ του Γιουκούδη χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης, ο Διαμαντόπουλος με κεφαλιά πήρε το "ριμπάουντ" και έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Ο Παναρκαδικός, όμως, δεν σταμάτησε εκεί! Στο 89' το κοντινό πλασέ του Τσιώλη διαμόρφωσε το τελικό 3-0!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναρκαδικός: Ζαχαρής, Γκατιάγκα, Στασινόπουλος (90' Κοπρένκα), Μπινιώρης, Αντωνόπουλος, Λυμπερόπουλος Ν., Στρέμπας, Τρέσα, Τσιώλης, Γιουκούδης (85' Νάνος), Διαμαντόπουλος

Παλληνιακός: Γαβαλάς, Τσέκος, Παρασκευόπουλος (62' Δρόσης), Ελ Γκαλά, Κολοτούρος, Μαντζώρος, Δημογιάννης, Τρυφιάτης, Μυριόπουλος (62'Σπίνος), Κοβάνης, Δημητρακόπουλος

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων