ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Το χειροκρότημα είναι αυτό που του αξίζει

Ο Παναρκαδικός κόντρα στη Ρόδο απέδειξε πως είναι μια πολύ καλά δουλεμένη ομάδα η οποία δε φοβάται να παίξει το ποδόσφαιρο της κόντρα και σε ομάδες με τεράστια εμπειρία και ποιότητα όπως είναι τα ''ελάφια''.

 ΠΑΟΚΑΣΤΕΡΑΣ

Η ομάδα του Θανάση Στάικου κατέβηκε στο γήπεδο για να κερδίσει παίζοντας το ποδόσφαιρο που ξέρει και που αρέσει σε όσους βρίσκονται στα παιχνίδια του τριφυλλιού.

Πολλές ομάδες, όταν αγωνίζονται κόντρα σε μεγαλύτερα μπάτζετ παίζουν ποδόσφαιρο σκοπιμότητας, προσέχουν την άμυνα τους και ελπίζουν σε κάποια κόντρα ή στατική φάση να ''κλέψουν'' μια σπουδαία νίκη.

Σαφώς και δεν είναι κάτι που κατακρίνεται αλλά σπανίζουν στις μέρες μας ομάδες και κυρίως στη Γ' εθνική που παίζουν τόσο ωραίο και απαλευθερωμένο ποδόσφαιρο.

Ο Παναρκαδικός του Θανάση Στάικου είναι μια απ' αυτές και για το φιλόδοξο και ικανό coach αλλά και τους νεαρούς παίκτες του, το χειροκρότημα του κόσμου μετά την ήττα της Κυριακής είναι μια ανταμοιβή δίκαια και που δεν συγκρίνεται με τίποτα άλλο.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων