ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εκλεισε... μαγικά τη χρονιά ο Παναρκαδικός

Οι πράσινοι του Θανάση Στάικου απέδωσαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο  απέναντι στη Θύελλα Ραφήνας κι έφτασαν στο εμφατικό 3-0 για να κλείσουν ιδανικά το 2019.

 

 ΑΣΤΕΡΑΣ Ολυμπιακός

Οι πράσινοι έδειξαν από νωρίς τις διαθέσεις τους και άσκησαν πίεση στους αντιπάλους τους από το ξεκίνημα.

Στο 15' ο Γιουκούδης προειδοποίησε πιάνοντας μια κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Μπάρδου, είδε όμως τη μπάλα να περνά άουτ.

Δυο λεπτά μετά όμως, οι πράσινοι κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος προσπάθησε να βρει με μεγάλη μπαλιά τον Τσιώλη, ο οποίος κατάφερε με εξαιρετική κούρσα να την προλάβει.

Ο τελευταίος, έκανε τη σέντρα για τον Μπάρδο, ο οποίος με φοβερό πλασέ στην κίνηση έγραψε το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι θέλησαν να βγάλουν αντίδραση και πήραν μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, άφηναν όμως κενά στην άμυνά τους.

Στο 30' Γιουκούδης από πλάγια θέση, έπειτα από κόντρα επίθεση των πράσινων, προσπάθησε με πλασέ να απειλήσει τον Πάντο, όμως ο Γεραγωτέλλης με τάκλιν απομάκρυνε σε κόρνερ.

Εννέα λεπτά μετά, σε μια υπέροχη αντεπίθεση ο Παναρκαδικός κέρδισε πέναλτι. Ο Γιουκούδης, που το κέρδισε ανέλαβε και την εκτέλεση για το 2-0.

Οι πράσινοι σκόραραν ακόμα μια φορά στις καθύστερήσεις του πρώτου μέρους, όμως η κεφαλιά του Γκατιάγκα δεν μέτρησε ως οφσάιντ.

Με το καλημέρα στο δεύτερο ημίχρονο, η Θύελλα Ραφήνας είχε μια μεγάλη ευκαιρία. Στο 54΄ο Ματσαδές, από καλή θέση, προσπάθησε να μειώσει όμως ο Ζαχαρής είχε απάντηση με τα πόδια.

Δυο λεπτά μετά, ο Παναρκαδικός τελείωσε το παιχνίδι. Στο 56' έπειτα από ωραίο ομαδικό συνδυασμό, ο Τσιώλης έγινε ο τελικός αποδέκτης και με διαγώνιο σουτ έγραψε το 3-0.

Ο ρυθμός μετά το 3-0 έπεσε με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να απειλήσουν ουσιαστικά τον Παναρκαδικό, και τους πράσινους να διαχειρίζονται εξαιρετικά το προβάδισμά τους.

Παναρκαδικός: Ζαχάρης, Διαμαντόπουλος (78' Κοπρένκα), Μπινιώρης, Στρέμπας, Γκαντιάγκα, Τσιώλης, Στασινόπουλος (Νάνος), Τρέσα, Γιουκούδης, Νίκος Λυμπερόπουλος (82' Δημήτρης Λυμπερόπουλος), Μπάρδος (67' Αντωνόπουλος)

Θύελλα Ραφήνας: Πάντος, Αράπης (Σαντίκου 86'), Παπαδόπουλος (71' Τσάκωνας), Μανδύλης, Ντόσκας, Γεραγωτέλλης, Χαρακτίδης, Σουλτανίδης, Ματσάδες, Δημητρίου (71' Ζέκιο), Μπουντάκης (62' Κανελλόπουλος)

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων