ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Με σημαντικές απουσίες κόντρα στη Μαρκό ο Παναρκαδικός

Ο Παναρκαδικός, που κάνει εντυπωσιακή πορεία στο εφετινό πρωτάθλημα στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες απέναντι στη Μαρκό, την ερχόμενη Κυριακή (08/12, 15:00).

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Οι πράσινοι, που βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας του 6ου ομίλου και στο -1 από τη Μαρκό, έχουν μπροστά τους ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν, όπως το χαρακτήρισε μιλώντας στο a-s, ο Θανάσης Στάικος.

Μάλιστα, σ' αυτό θα παραταχθούν σίγουρα χωρίς 2 παίκτες - βαρόμετρα της εφετινής ομάδας, τους Στρέμπα και Γιουκούδη.

Οι δύο παίκτες, έχουν συμπληρώσει κάρτες και δεν θα είναι σε θέση να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας της Τρίπολης. 

Η κακοδαιμονία όμως δεν σταματά εδώ, καθώς δύο ακόμα παίκτες ενεργοί στο rotation του Θανάση Στάικου, είναι αμφίβολοι λόγω τραυματισμού. Ο λόγος για τους Καναβέτα και Αντωνόπουλο, η συμμετοχή ή όχι των οποίων θα ξεκαθαρίσει προς το τέλος της εβδομάδας.

Οσον αφορά την προπόνηση της Τετάρτης, αυτή θα αφορά θα αμυντική τακτική και τη δύναμη, στοιχεία που θα παίξουν το ρόλο τους στο ματς της Κυριακής κόντρα στη Μαρκό.

Τέλος, ο Θανάσης Στάικος σχολίασε στο a-s, την επικείμενη αναμέτρηση χαρακτηρίζοντας την ως ένα "από τα πιο δύσκολα παιχνίδια της σεζόν".

Αναλυτικά:

"Και μόνο η βαθμολογική θέση του αντιπάλου τα λέει όλα. Πρόκειται για ένα από τα πιο δύσκολα ματς της σεζόν. Η Μαρκό, είναι μια καλή ομάδα που διαθέτει ποιότητα στο ρόστερ ενώ και από οργανωτικής άποψης, μιλάμε για μια ομάδα με σοβαρό προγραμματισμό αλλά και εξαιρετικές υποδομές. Εμείς από την πλευρά μας, εδώ και καιρό προπονούμαστε σε συνθετικό χλοοτάπητα κι αυτό μας επηρεάζει. Θα δουλέψουμε πάνω στο παιχνίδι και θα πάμε στο Μαρκόπουλο για να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων