ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσιώλης στο a-s: "Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας"

Ο Γιάννης Τσιώλης μίλησε για το πολύ καλό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του Παναρκαδικού αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας στο πρωτάθλημα.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΕΛ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Αχαρναϊκό:

"Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μια καλή ομάδα. Μέχρι και το 2-0 μπορώ να πω πως είχαμε μια αρκετά καλή εικόνα. Ο Αχαρναϊκός μείωσε το σκορ λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου και στο δεύτερο ημίχρονο παρ' οτι με 10 παίκτες είχαν καλύτερη εικόνα από εμάς και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίσει για την συνέχεια του πρωταθλήματος".

Ακόμα μια νίκη Για την ομάδα. Πως είναι το κλίμα στα αποδυτήρια;

"Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι εξαιρετικό και πιστεύω πως αυτό σε συνδυασμό με την δουλειά μας στις προπονήσεις μας έχει φέρει στην τρίτη θέση της βαθμολογία".

Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με την Μαρκο την επόμενη αγωνιστική. Πιστεύεις ότι η ομάδα θα μπορέσει να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα;

"Είναι κακό πως σε αυτό το ματς θα έχουμε 2 σημαντικές απουσίες παικτών. Ομως πιστεύω πως στην ομάδα υπάρχουν παιδιά που μπορούν εύκολα να καλύψουν τα κενά τους. Οσον αφορά τη Μαρκό είναι μια καλή ομάδα και αυτό φαίνεται από την βαθμολογική της θέση. Εχουμε 2 ματς μέχρι την διακοπή των Χριστουγέννων και στόχος μας είναι η καλύτερη δυνατή συγκομιδή βαθμών για να κλείσει ευχάριστα ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων