ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Μπαρδός: "Ο κόσμος μας ώθησε στη νίκη"

Ο δημιουργός και των δύο τερμάτων του Παναρκαδικού στη νίκη των "πράσινων" επί του Αιολικού μίλησε στο a-s για τη σπουδαία νίκη της ομάδας του.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Αναλυτικά:

Περίμενες η ομάδα να προηγηθεί να γυρίσει και να πάρει την νίκη;

"Με σήκωσε αλλαγή ο κόουτς με φώναξε να μπω και μου έδωσε τις οδηγίες ενώ το παιχνίδι ήταν 0-0. Ευτυχώς κερδίσαμε ένα φάουλ έξω από την περιοχή, πήγα έστησα την μπάλα, το εκτέλεσα και κάναμε το 1-0"

Πως γίνεται στο 94' να είσαστε πιο ψύχραιμοι από το φυσιολογικό;

"Σε αυτό βοήθησε και ο κόσμος σήμερα. Είχε πάρα πολύ κόσμο στο γήπεδο μας βοήθησε σ' αυτό ώστε να ανταπεξέλθουμε μέχρι το 94' και να έχουμε τέτοια υπερένταση. Ηρθε αυτή η φάση στο 94', έκανα μία ωραία τρίπλα έβγαλα την μπάλα στον Γιουκούδη και αυτός έκανε αυτό που ξέρει καλύτερα από κάθε άλλον από εμάς σαν σέντερ φορ. Την έβαλε την μπάλα στα δίχτυα και κερδίσαμε 2-1".

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις στον Παναρκαδικό τόσο από την ομάδα συνολικά όσο και από την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα;

 

"Μέχρι στιγμής, πάει πολύ καλά η ομάδα. Υγεία να έχουμε και πιστεύω ότι στη συνέχεια αν δουλεύουμε στις προπονήσεις όπως μέχρι στιγμής θα πάνε όλα καλά".

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων