ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Τσιώλης: "Δεν τα παρατάμε ποτέ"!

Οσα είπε στο a-s, ο Γιάννης Τσιώλης για τη μεγάλη νίκη του Παναρκαδικού απέναντι στον Αιολικό.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

Αναλυτικά:

Πως η ομάδα σου έφτασε στην πολύ μεγάλη νίκη; 

"Όλα τα παιδιά παλέψαμε. Το ευχάριστο είναι ότι από την στιγμή που μας ισοφάρισαν σοβαρευτήκαμε και δικαιωθήκαμε στην τελευταία φάση στο τελευταίο λεπτό. Αξίζει συγχαρητήρια όλη η ομάδα".

Πολλές φορές ο Παναρκαδικός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αλλά δεν τα παρατάει και βρίσκει τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει;

"Αυτό πιστεύω είναι ένα από τα θετικά της ομάδας. Παρ' όλες τις κακές στιγμές που μπορεί να έχουμε σε ένα παιχνίδι δεν θα τα παρατήσουμε και σήμερα δικαιωθήκαμε για αυτό, ότι δεν τα παρατήσαμε μέχρι την τελευταία στιγμή".

Φαίνεται ότι στον όμιλο πολλές ομάδες βρίσκονται πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο πως βλέπεις την συνέχεια του πρωταθλήματος;

 

"Σίγουρα το έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς ότι ο όμιλος είναι πάρα πολύ δύσκολος, όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Τώρα εμείς θα κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι. Ξέρουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα η Αρτάκη, αλλά ξέρουμε ότι και εμείς είμαστε μία πολύ καλή ομάδα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα με τις οδηγίες του κόουτς και πιστεύω θα πάμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων