ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λυμπερόπουλος: "Δίκαια νικήσαμε, έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας"

Δηλώσεις στον Radio Arcadia 93.8, πραγματοποίησε ο αρχηγός του Παναρκαδικού,  Νίκος Λυμπερόπουλος, αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του επί του Αιολικού.

 

ΑΣΤΕΡΑΣ ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ

"Είμαστε ικανοποιημένοι από τη σημερινή νίκη μας, κάτι που φάνηκε και από τον τρόπο που πανηγυρίσαμε το 2ο γκολ, έξαλλα. Το θέλαμε πολύ το σημερινό παιχνίδι, που μας βάζει αρκετά ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Θεωρώ, ότι πήραμε από το ματς αυτό που δικαιούμασταν, δηλαδή τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν τόσο καλοί αλλά σταδιακά ανεβάσαμε την απόδοσή μας".

Ακόμα μια ανατροπή, ακόμα ένα γκολ σε καίριο χρονικό σημείο. Υπάρχει μυστικό γι' αυτό;

"Το μυστικό είναι η συγκέντρωση. Φυσικά, είναι και το ειδικό βάρος της φανέλας του Παναρκαδικού αλλά για να χτυπάς σε τέτοια σημεία, αυτό που παίζει ρόλο είναι η συγκέντρωση".

Για τη βαθμολογική θέση του Παναρκαδικού:

"Θεωρώ ότι στο ποδόσφαιρο εύκολα ή δύσκολα, καθένας παίρνει ότι αξίζει. Δίκαια βρισκόμαστε ψηλά στη βαθμολογία. Εχουμε πολλή και σκληρή δουλειά αν θέλουμε να πάμε ακόμα ψηλότερα και πιστεύω ότι μπορούμε να το καταφέρουμε".

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων