ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καπετανάκης στο a-s: "Ο Παναρκαδικός πρέπει να πρωταγωνιστεί παντού"

 Ο αμυντικός του Παναρκαδικού, Γιώργος Καπετανάκης μίλησε στο a-για την προσωπική του απόδοση, το πρόγραμμα του τριφυλλιού σε πρωτάθλημα και Κύπελλο αλλά και για τους στόχους της ομάδας.

ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Η ομάδα δεν αγωνίζεται αυτή την αγωνιστική. Τι θα κοιτάξετε να δουλέψετε για να παρουσιαστείτε έτοιμοι το επόμενο Σαββατοκύριακο;

"Το κενό του Σαββατοκύριακου θα κάνει καλό στην ομάδα, θα ξεκουραστούμε σωματικά και ψυχικά αλλά και κάποια παιδιά που επιστρέφουν από τραυματισμούς θα έχουν χρόνο να επανέλθουν στο 100% . Η προετοιμασία της ομάδας για το παιχνίδι με τον Αιολικό έχει ήδη ξεκινήσει, γνωρίζουμε ότι είναι μια δυνατή ομάδα και βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση οπότε το παιχνίδι θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Θα δώσουμε έμφαση σε κάποια πράγματα τα οποία πιστεύουμε πως θα μας βοηθήσουν να είμαστε έτοιμοι, ακολουθώντας πάντα το πλάνο με το οποίο πορεύεται η ομάδα από την αρχή της χρονιάς".

Ο Παναρκαδικός έκανε και το επόμενο βήμα στο Κύπελλο. Είναι κι αυτός ένας σημαντικός στόχος;

"Σε ένα δύσκολο όπως εξελίχθηκε παιχνίδι περάσαμε τελικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Εννοείται πως και η κατάκτηση του Κυπέλλου είναι στόχος της ομάδας καθώς ο Παναρκαδικός πρέπει να πρωταγωνιστεί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετέχει. Επίσης είναι ένας τίτλος που όλες οι ομάδες θέλουν να κατακτήσουν".

Προσωπικά είσαι ικανοποιημένος από την απόδοση σου έως τώρα;

"Η απόδοση των ποδοσφαιριστών μιας ομάδας είναι ανάλογη συνήθως και με την πορεία της ομάδας. Η ομάδα μας είναι σε καλή κατάσταση, κάτι που είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται από παίκτες και προπονητές. Προσωπικά προσπαθώ να βελτιώνομαι συνέχεια και να βοηθάω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ με την παρουσία μου".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων