ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος στο a-s: "Νίκες που αναδεικνύουν την αξία μας"

Ο Θανάσης Στάικος, μέσω του a-s, στέκεται στις νίκες της ομάδας του επί της ΑΕΚ Τρίπολης σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

 ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Η δήλωση του Θανάση Στάικου στο a-s:

"Ήταν ένα κλασικό παιχνίδι κυπέλλου μεταξύ δυο ομάδων Γ' εθνικής και μάλιστα τοπικό ντέρμπι. Είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι από την νίκη - πρόκριση και από την απόδοση του α' ημιχρόνου.

Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι πέρυσι για τον ίδιο θεσμό ο Παναρκαδικός αποκλείστηκε από τον χθεσινό μας αντίπαλο. Φυσικά τα κενά διαστήματα που παρουσιάσαμε στο β' μέρος πρέπει να τα αναλύσουμε και να βελτιωθούμε σε συγκεκριμένους τομείς, κρατώντας την αντίδραση μετά τα γκολ της ισοφάρισης της ΑΕΚ.

Τα συγχαρητήρια ανήκουν στους ποδοσφαιριστες του Παναρκαδικού γιατί κατόρθωσαν να επικρατήσουν απέναντι στους αντιπάλους τους τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στο Κύπελλο μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα γεγονός που αναδεικνύει την αξία τους".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων