ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος: "Ικανοποιημένοι από το βαθμό, ιδιαίτερη σημασία στο Κύπελλο"

Για την ισοπαλία απέναντι στον ΑΟ Υπάτου, το επερχόμενο παιχνίδι Κυπέλλου αλλά και για την κατάσταση που επικρατεί στον 6ο όμιλο της Γ' Εθνικής, μίλησε στον Radio Arcadia 93.8, ο προπονητής του Παναρκαδικού, Θανάσης Στάικος.

 

ΑΡΗΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά:

"Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα στη Θήβα απέναντι στον ΑΟ Υπάτου αν σκεφτεί κανείς ότι παίζαμε απέναντι σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους, που δεν είχε ξεκινήσει και πολύ καλά το πρωτάθλημα. Ο αντίπαλος "καιγόταν" για βαθμούς. Μας ικανοποιεί μόνο το αποτέλεσμα γιατί ειδικά επιθετικά δεν είχαμε καλή απόδοση. Υπάρχουν και τέτοια παιχνίδια στη Γ' Εθνική. Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού, μας ικανοποιεί ο βαθμός που πήραμε. Το παιχνίδι ήταν κακό. Οι καλές στιγμές ήταν λίγες, σχεδόν ανύπαρκτες. Ο αντίπαλος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά δεν μας απείλησε ποτέ ουσιαστικά. Μπορεί να είμαστε στη δεύτερη θέση, όμως αυτό δεν λέει και πολλά. Εχω υπάρξει ξανά σε αυτό τον όμιλο και το γεγονός ότι βρισκόμαστε στη 2η θέση δεν πρέπει να μας εφησυχάζει. Υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν από 7 ως 11 βαθμούς, πίσω μας. Κάθε Κυριακή πρέπει να δίνουμε τα πάντα για να παίρνουμε βαθμούς. Μπροστά μας υπάρχει αγώνας ο Κυπέλλου με την ΑΕΚ Τρίπολης αλλά και το ρεπό μας, που έρχεται στο κατάλληλο σημείο. Από την επόμενη Κυριακή μάλιστα θα δούμε και την "πραγματική" μας θέση στο βαθμολογικό πίνακα. Είναι μια ευκαιρία να πάρουν ανάσες τα παιδιά αλλά και να επανέλθουν σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό τα παιδιά που είχαν τραυματισμούς. Μέχρι την Τετάρτη όμως, το μυαλό μας βρίσκεται στον αγώνα Κυπέλλου στον οποίο θα δώσουμε ιδιαίτερη σημασία. Μετά από αυτόν ουσιαστικά θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία μας για τον αγώνα με τον Αιολικό".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων