ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

"Ορθιος" στη Θήβα ο Παναρκαδικός!

Με έναν βαθμό επέστρεψε από τη Θήβα ο Παναρκαδικός, απέναντι στον ΑΟ Υπάτου για την 7η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄Εθνικής!

 

Σ' ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, στο οποίο κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες, Παναρκαδικός και Αθλητικό Όμιλος Υπάτου έμειναν στο 0-0.

Οι δύο αντίπαλοι αλληλοεξουδετερώθηκαν, αφού δεν υπήρξε καμία καλή στιγμή στην αναμέτρηση, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα το 0-0 να αποτυπώνει πλήρως την εικόνα της αναμέτρησης.

Με τον εκτός έδρας βαθμό που πήρε ο Παναρκαδικός, έφτασε τους 11 και εξακολουθεί να βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας του ομίλου.

ΑΟ Υπάτου: Κραβαρίτης, Σβίγγος (Δέδες 70'), Οικονομόπουλος (Ταυταρίδης 80'), Ρούσσης, Σπηλιώτης, Γκούμας, Σπέτσι, Μιλς, Μπομπανά (Καράι 60'), Κακκαβάς (Ποτουριάδης 76'), Σαχσανίδης

Παναρκαδικός: Ντουντούμης, Μπινιώρης, Γκατιάγκα, Καπετανάκης, Τσιώλης (Νάνος 88'), Στρέμπας, Λυμπερόπουλος (Γιουκούδης 64'), Αντωνόπουλος (Τρέσα 76'), Στασινόπουλος, Καναβέτας, Κοπρένκα

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων