ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος στο a-s: "Ομάδα με υψηλούς στόχους και μεγάλο μπάτζετ ο ΑΟ Υπάτου"

Ο Θανάσης Στάικος μίλησε στο a-s για το ματς με τον ΑΟ Υπάτου που έρχεται, τονίζοντας πως ο Παναρκαδικός πρέπει να είναι σοβαρός στο εν λόγω ματς!

Παναιτωλικός ΑΣΤΕΡΑΣ

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης είπε στο a-s:

"Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο ματς! Ο ΑΟ Υπάτου είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους και μεγάλο μπάτζετ και σίγουρα απαιτεί μεγάλη συγκέντρωση και προσπάθεια για να εμφανιστούμε σοβαροί και να αποσπάσουμε βαθμό ή βαθμούς σ΄ αυτό το ματς.

Στην ομάδα, υπάρχει πολύ καλό κλίμα, όλοι οι ποδοσφαιριστές δίνουν το 100% στις προπονήσεις και πρέπει να είμαστε όλοι ετοιμοπόλεμοι ενόψει της δύσκολης συνέχειας."

Ο Γιώργος Καναβέτας από την πλευρά του τόνισε:

"Το θετικό ότι συνεχίσαμε με νίκη μετά από το διπλό στα Σπάτα. Παίξαμε πολύ καλά και εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι και στην συνέχεια.

 

Δουλεύουμε πολύ καλά στις προπονήσεις και προσπαθούμε ότι κάνουμε να βγει και στον αγώνα. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και θέλουμε να παίρνουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων