ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος στο a-s: "Θα είναι δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ"

Ο τεχνικός του Παναρκαδικού, Θανάσης Στάικος, μίλησε στο a-s για το ντέρμπι με την ΑΕΚ Τρίπολης, εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Οι πράσινοι στην προπόνηση της Παρασκευής (25/10) δούλεψαν κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, ενώ το Σάββατο (26/10) θα δοθεί έμφαση στις στατικές φάσεις.

ΑΣΤΕΡΑΣΛΑΜΙΑ

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Παναρκαδικού:

"Η ομάδα έχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη μας στα Σπάτα και θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα στο επερχόμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ Τρίπολης. Είναι ένας αγώνας με την ιδιαιτερότητα του τοπικού χαρακτήρα το οποίο θέλει μεγάλη προσοχή από πλευράς μας . Ο αντίπαλος μας μπορεί να έχει μηδέν βαθμούς αλλά είναι επικίνδυνος με καλές μονάδες και νέο προπονητή και οπωσδήποτε αναμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι  Είμαι όμως σίγουρος οτι με σοβαρότητα και συγκέντρωση θα είμαστε νικητές και θα ικανοποιήσουμε τον κόσμο του Παναρκαδικού".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων