ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος: "Μίλησε η... Αρκαδική ψυχή, θέλει προσοχή το ματς με την ΑΕΚ Τρίπολης"

Ο τεχνικός του Παναρκαδικού, Θανάσης Στάικος μίλησε στον Arcadia938 για την πολύτιμη νίκη την οποία πήρε το "τριφύλλι" αλλά και για το τοπικό ντέρμπι με την ΑΕΚ Τρίπολης.

ΑΣΤΕΡΑΣΛΑΜΙΑ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Ηταν μεγάλη νίκη και λόγω των απουσιών που είχε η ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε αυτούς τους ποδοσφαιριστές που πραγματικά και τα κενά υπερκάλυψαν, θα έλεγα και είχαν συγκλονιστική παρουσία και πήραμε τους τρεις βαθμούς που είναι σημαντικοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος".

Για τον αν... μίλησε η ψυχή: "Μίλησε η Αρκαδική ψυχή και πραγματικά το πιστεύω αυτό".

Για το γρήγορο γκολ του Τσιώλη: "Δεν το γνωρίζω αυτό. Μου είχανε πει ότι ήταν η πρώτη ανατροπή μετά από πολλά χρόνια το παιχνίδι με την Κόρινθο. Εγώ μπορώ να σας πω ότι την περυσινή σεζόν είχαμε ένα διπλό κόντρα στον ΑΟ Εικοσιμίας και πολύ δύσκολα. Στο παρά πέντε δεν κάναμε το διπλό στην Παλλήνη αλλά το κάναμε με τον Αήττητο Σπάτων. Οπότε αυτό θα μας δώσει και την ψυχολογική ώθηση που χρειάζεται για τη συνέχεια".

Για τον τρόπο τον οποίο ήρθε η νίκη: "Ηταν πολύ σημαντικό αυτό. Μπορώ να πω πως είχαμε και σχετικά καλή παρουσία στο ημίχρονο. Βάλαμε ένα γκολ στο τελείωμα του ημιχρόνου. Αυτό ήταν ότι καλύτερο. Στο δεύτερο 45λεπτο, τα παιδιά διαχειρίστηκαν πολύ ωραία το παιχνίδι και τελείωσε σχεδόν χωρίς να κουραστούμε ιδιαίτερα. Χωρίς όμως να έχουμε μεγάλη απόδοση στο δεύτερο ημίχρονο".

Για το πρόγραμμα του Παναρκαδικού στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα με ΑΕΚ Τρίπολης: "Η πληροφόρηση που έχω είναι ότι την Τετάρτη δεν θα γίνει ο αγώνας Κυπέλλου. Πάμε για αναβολή. Από εκεί και πέρα για τον αγώνα πρωταθλήματος, σίγουρα όταν δύο ομάδες αγωνίζονται  από την ίδια πόλη είναι τοπικό ντέρμπι με ιδιαιτερότητες και κρύβει δυσκολίες για οποιαδήποτε ομάδα. Η ΑΕΚ Τρίπολης έχει μηδέν βαθμού κι αυτό πραγματικά εμένα με ανησυχεί. Θέλει μεγάλη προσοχή. Για εμάς το να στραβοπατήσουμε ή να χάσουμε κάποιους βαθμούς θα είναι ότι χειρότερο. Είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Εχει επανέλθει μία ηρεμία στην ομάδα. Θα δουλέψουμε όλη την εβδομάδα και πιστεύω ότι την Κυριακή θα ξεπεράσουμε οποιαδήποτε δυσκολία".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων