ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Καπετανάκης στο a-s: "Μαθαίνουμε από τα λάθη μας - Στόχος η νίκη με Αήττητο Σπατών

Ο αμυντικός του Παναρκαδικού, Γιώργος Καπετανάκης μίλησε στο a-s για τον αγώνα με τον Αήττητο Σπατών δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

Τι πήγε στραβά στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Κιθαιρώνα;

"Μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι με όρεξη είχαμε και την πρώτη σημαντική ευκαιρία. Ατυχήσαμε με ένα φάουλ που κέρδισαν οι αντίπαλοι να βρεθούμε πίσω στο σκορ χωρίς ουσιαστικά να έχουμε κινδυνεύσει. Αυτό μας έσπρωξε περισσότερο στο να πιέσουμε τον αντίπαλο και να δημιουργήσουμε ευκαιρίες που όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε με κάποιο γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Καταφέραμε και το πετύχαμε στην αρχή του δεύτερου, κάτι που μας έδωσε ψυχολογία. Ανοιχτήκαμε περισσότερο να κυνηγήσουμε την ανατροπή αλλά δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ στην αντεπίθεση. Αυτό μας έριξε αρκετά μπορώ να πω, βγάλαμε αντίδραση όμως δεν καταφέραμε να σκοράρουμε ώστε να πάρουμε αυτό που αξίζαμε από το παιχνίδι".

Η ομάδα τι ψυχολογία έχει λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Αήττητο Σπατών;

"Η ομάδα βρίσκεται σε καλή κατάσταση ψυχολογικά, υπήρξε μια απογοήτευση για το αποτέλεσμα ειδικά αφού κάναμε μια καλή εμφάνιση αλλά και η ήττα είναι στο πρόγραμμα μαθαίνουμε από τα λάθη μας και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι να τα διορθώνουμε και να γινόμαστε καλύτεροι".

Τι είναι αυτό που δουλέψατε κυρίως για να είστε έτοιμοι για το ματς της Κυριακής;

"Μέσα στη βδομάδα δουλεύουμε όλα τα κομμάτια ενός παιχνιδιού δηλαδή επιθετική και αμυντική τακτική. Την Κυριακή θα πάμε στο ματς να παρουσιάσουμε αυτό που έχουμε δουλέψει όλο τον καιρό και συνεχώς το βελτιώνουμε, με στόχο τη νίκη".

Ενα μήνυμα που θα ήθελες να στείλεις ενόψει της συνέχειας;

"Η ομάδα δουλεύει σκληρά καθημερινά σε όλους τους τομείς από τους παίκτες, το προπονητικό επιτελείο και τη διοίκηση. Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο, μπορεί να μην έχουμε τις τελευταίες αγωνιστικές τα αποτελέσματα που θα θέλαμε και δικαιούμαστε, αλλά πιστεύω πως θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει στη συνέχεια".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων