ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Λυμπερόπουλος στο a-s: "Να γίνουμε πιο κυνικοί"

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος μίλησε στο a-s για το καλό κλίμα στα αποδυτήρια τονίζοντας πως στο μέλλον η ομάδα θα βρει τον τρόπο για θετικά αποτελέσματα.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

"Αυτή μια κακή ήττα για εμάς αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε τις τελευταίες δυο αγωνιστικές αλλά το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο και στο τέλος θα πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Στον αγώνα με τον Κιθαίρωνα ήμασταν αρκετά καλοί και είχαμε τον έλεγχο του αγώνα αλλά πληρώσαμε την αδράνεια στο πρώτο φάουλ και μια κακή εκτίμηση της φάσης στο δεύτερο γκολ! Από εκεί και πέρα πιέσαμε όσο μπορούσαμε, χάσαμε αρκετές ευκαιρίες αλλά στο τέλος δεν πήραμε κάτι από το παιχνίδι. Πρέπει να προβληματιστούμε και να γίνουμε πιο κυνικοί! Εχουμε καλό κλίμα στην ομάδα και με αυτό θα πορευτούμε για να πετύχουμε το στόχο μας και δε μιλάω για παραμονή".

Τι είναι αυτό που θα κοιτάξετε να βελτιώσετε για τη συνέχεια;

"Σίγουρα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας (συνολικά και των 11 που παίζουν) γιατί δεχόμαστε γκολ σε κάθε αγώνα κ ειδικά από στημένα. Περισσότερο πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας και να είμαστε πιο υπεύθυνοι γιατί έχουμε καλή ομάδα και το πιστεύουμε όλοι όσοι βρισκόμαστε εδώ".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων