ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος: "Ευχαριστημένος από την απόδοση"

Ο Θανάσης Στάικος αμέσως μετά το τέλος του μας με τον Κιθαιρώνα, μίλησε στο a-s και τόνισε πως έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα η οποία και δεν είχε πετύχει τέρμα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και έδειχνε η βαθμολογική της θέση ότι ίσως να είναι πιο εύκολος αντίπαλος από άλλους. Ολη την εβδομάδα το προπονητικό τιμ δώσαμε προσοχή στο ματς. Δεν εφησύχασαν οι παίκτες. Ξέραμε ότι είναι μια μαχητική ομάδα, η οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια και έχοντας δει και τους αγώνες της ξέραμε ότι είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα η οποία θα βγάλει εγωισμό.

Μπορώ να πω ότι ο Παναρκαδικός και καλά μπήκε στο παιχνίδι και ορθολογικό ποδόσφαιρο έπαιξε. Δημιούργησε ευκαιρίες και αν απομωνόσουμε τις φάσεις των δύο τερμάτων που δεχθήκαμε, πραγματικά στο ίδιο λεπτό έχουμε τετ-α-τετ, δοκάρι. Εχουμε ισοφαρίσει το παιχνίδι. Το 1-2 γίνεται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο. Τετ-α-τετ χαμένο από την ομάδα μας και στην ίδια επίθεση ο αντίπαλος σκοράρει και κάνει το 1-2.

Κύλησε ένα πρώτο ημίχρονο, έχοντας εμείς την κατοχή, δημιουργώντας 3-4 καλές ευκαιρίες. Ο αντίπαλος στην πρώτη του επίσκεψη είχε ανοίξει το σκορ. Δεν καταφέραμε στο ημίχρονο να το ισοφαρίσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο και όσο περνούσε η ώρα κάναμε την ομάδα όλο και πιο επιθετική. Στην ουσία φτάσαμε σχεδόν να παίζουμε χωρίς αμυντικό. Αυτό έδωσε και ταχύτητα και νέες ευκαιρίες. Κάναμε το ένα σχετικά γρήγορα, πιέσαμε είχαμε 2-3 πολύ καλές στιγμές για το 2-1. Πάλι μείναμε πίσω στο σκορ. Αυτό όπως καταλαβαίνετε είναι ένα ψυχολογικό σοκ για τους ποδοσφαιριστές για 10-15 λεπτά φαινόταν στο γήπεδο αυτό.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, πιέσαμε ξανά. Είχαμε πάλι δύο τεράστιες ευκαιρίες, ειδικά η μία του Γιουκούδη. Δεν καταφέραμε εκεί να κάνουμε το 2-2 και έληξε 1-2.  Θα δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Κιθαιρώνα. 

Η αλήθεια είναι πως είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών αλλά δεν είχαμε αποτελεσματικότητα στις δύο περιοχές. Τόσο στην άμυνα μας όσο και στην επίθεση μας. Σαν αποτέλεσμα είναι κακό γιατί είναι με μία ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους σχεδόν και είναι μέσα στην έδρα μας κι αυτό μας προβληματίζει ιδιαίτερα.

Από εκεί και πέρα αν τα παιδιά συνεχίσουν να αποδίδουν αυτό το ποδόσφαιρο, εγώ θεωρώ ότι η ομάδα μας θα καταφέρει και θα πετύχει τον στόχο της να παραμείνει στη κατηγορία".

Για τα αποτελέσματα του 6ου ομίλου αλλά και για το επόμενο ματς με τον Αήττητο Σπάτων:

"Δεν γνωρίζω όλα τα αποτελέσματα. Ξέραμε από την αρχή ότι ο όμιλος θα είναι και ιδιαίτερα δύσκολος και με ανοιχτά όλα τα αποτελέσματα σε κάθε παιχνίδι. Φαίνεται αυτό. Η αλήθεια είναι ότι χρειαζόμαστε βαθμούς για να αναπληρώσουμε αυτή την ήττα, την οποία, όπως λέμε στο ποδόσφαιρο, ήταν εκτός προγράμματος. Ολα μας τα χρόνια όμως βλέπουμε ότι κάθε πρωτάθλημα κρύβει εκπλήξεις. Ο επόμενος αντίπαλος όντως είναι δυνατός. Διαθέτει καλό σύνολο. Προέρχεται από την περυσινή Football League. Είναι δύσκολο το έργο μας, όμως εμείς θα πάμε εκεί να παίξουμε το ποδόσφαιρο που ήδη η ομάδα παίζει. Ασχετα με το σημερινό αποτέλεσμα και να διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς από αυτή την αναμέτρηση".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων