ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Παναρκαδικός - Κιθαιρών Καπαρελλίου 1-2: Ανώτεροι οι "πράσινοι" αλλά... άτυχοι

Οι πολλές χαμένες ευκαιρίες κόστισαν στον Παναρκαδικό, με αποτέλεσμα να μην πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον Κιθαιρώνα για την 4η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

Η πρώτη καλή ευκαιρία ήταν για τον Παναρκαδικό. Στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης, το τριφύλλι άγγιξε το γκολ. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος με ωραία σκαφτή πάσα βρήκε τον Τσιώλη κι αυτός με ένα μονοκόμματο σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Πέντε λεπτά αργότερα, οι φιλοξενούμενοι τελικά βρήκαν πρώτοι δίχτυα στην αναμέτρηση. Ο Νικολακόπουλος εκτέλεσε ένα φάουλ, βρήκε τον Ευθυμίου στην μεγάλη περιοχή κι αυτός με κεφαλιά άνοιξε το σκορ στον αγώνα.

Στο 25’ η ομάδα του Κιθαιρώνα, έφτασε κοντά στο 2-0. Ο Δαλάκος εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, αλλά η μπάλα κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Ο Παναρκαδικός έφτασε κοντά στο 1-1 στο 31’. Μετά από κόρνερ, ο Νάνος έπιασε την κεφαλιά με τους αμυντικούς να απομακρύνουν την μπάλα πάνω στη γραμμή. Στο 38’ οι γηπεδούχοι έχασαν μία ακόμη ευκαιρία για να ισοφαρίσουν.

Ο Γιουκούδης βρήκε τον Λυμπερόπουλο με ωραία πάσα, ο αρχηγός του Παναρκαδικού κοντρόλαρε την μπάλα, έκανε και το σουτ αλλά η προσπάθεια του κατέληξε ελάχιστα άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το τριφύλλι έψαξε το γρήγορο γκολ.

Τελικά αυτό ήρθε στο 51ο λεπτό του αγώνα. Ο Τρέσα υποδέχτηκε την μπάλα και με ωραίο πλασέ νίκησε τον Γερογιάννη και έκανε το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να προηγηθούν και πάλι στο σκορ στο 53'. Ο Σκουρτανιώτης έκανε το σουτ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Πατσιλής πήρε την κεφαλιά. Ωστόσο, ο πορτιέρε του Παναρκαδικού, Ντουντούμης απομάκρυνε σε κόρνερ.

Στο 61’ ο Λάμπρου πρόλαβε τον Ν. Λυμπερόπουλο από το να σπρώξει την μπάλα σε κενή εστία και έτσι χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 2-1. Στο 68’ ο Μπάρδος βγήκε σε τετ-α-τετ, όμως ο Γερογιάννης του είπε "όχι".

Δύο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι πήραν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Πατσιλής νίκησε τον Ντουντούμη με ωραίο δυνατό σουτ και έκανε το 1-2.

Στα τελευταία λεπτά το αγώνα, ο Στρέμπας έπιασε ένα σουτ στη κίνηση αλλά ο γκολκίπερ του Κιθαιρώνα απομάκρυνε τον κίνδυνο για την ομάδα του.

Το 1-2 παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης. 

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Ντουντούμης, Στασινόπουλος, Μπινιώρης (85’ Αντωνόπουλος), Διαμαντόπουλος (69’ Καναβέτας), Νάνος (56’ Δ. Λυμπερόπουλος), Καπετανάκης (46’ Μπάρδος), Τσιώλης, Στρέμπας, Γιουκούδης, Ν. Λυμπερόπουλος, Τρέσα.

ΚΙΘΑΙΡΩΝ: Γερογιάννης, Νικολακόπουλος (38’ Μποβάλης), Σεχάϊ, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου, Αργυρίου, Τζανέτος (66’ Μερκούρης), Δαλάκος (46’ Σκουραλιώτης) , Αποστολόπουλος, Πατσιλής (82’ Γκαρδιακός).

Σκόρερ: Τρέσα (51') - Ευθυμίου (09'), Πατσίλης (67')

Θυμηθείτε τη ροή της αναμέτρησης ΕΔΩ.

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων