ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος στο a-s: "Είμαι πολύ ικανοποιημένος, νίκη με Κιθαιρώνα"

Ο Θανάσης Στάικος δηλώνει την απόλυτη ικανοποίησή του στο a-s για τη νίκη επί του Ορχομενού Λεβιδίου και παράλληλα στέλνει μήνυμα νίκης κόντρα στον Κιθαιρώνα την Κυριακή (13/10).

 

ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

"Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών στο χθεσινό (9/10) παιχνίδι Κυπέλλου με τον αξιόμαχο Ορχομενό στο Λεβίδι, καθώς είδαμε νεαρούς ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα και να εμφανίζουν στον αγωνιστικό χώρο στοιχεία που ήδη όλο αυτό το διάστημα έχουμε δουλέψει. Παράλληλα, τους είδαμε να ξεδιπλώνουν το ταλέντο τους", είπε στο a-s ο Θανάσης Στάικος για την εικόνα που έχει από τους παίκτες που δοκίμασε.

Το μυαλό πλέον είναι στο πρωτάθλημα. Τι να περιμένουμε κόντρα στον Κιθαιρώνα; 

"Σωστά, στο μυαλό μας είναι πλέον το Κυριακάτικο ματς με τον Κιθαιρώνα όπου θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στην καλής απόδοση που είχαμε στον προηγούμενο αγώνα στην Παλλήνη και να τη συνδυάσουμε με νικηφόρο αποτέλεσμα. Η ομάδα έχει πολύ καλό κλίμα και πλέον στην έδρα μας μαζί με τον κόσμο μας μπορούμε να φτάσουμε στη νίκη απέναντι σε έναν μαχητικό αντίπαλο".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων