ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Εφυγε με το "διπλό" από το Λεβίδι ο Παναρκαδικός

Στην 3η φάση του 1ου ομίλου του Κυπέλλου Αρκαδίας για τη σεζόν 2019-20, προκρίθηκε ο Παναρκαδικός που επικράτησε εκτός έδρας του Ορχομενού Λεβιδίου με 3-0.

 

ΠανιώνιοςΑΣΤΕΡΑΣ

Οι πράσινοι καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο, όπου πέτυχαν τρία τέρματα. Στο 10' ο Αντωνόπουλος άνοιξε το σκορ ενώ στο 28' ο Καναβέτας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του για να πετύχει ακόμα ένα τέρμα λίγο πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και να γράψει το τελικό 3-0.

Οι δύο ομάδες μετά την μεταξύ τους μάχη για το Κύπελλο, θα εστιάσουν στους αγώνες πρωταθλήματος που ακολουθούν με τον Ορχομενό να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Μαντινειακό για την Α' Αρκαδίας και τον Παναρκαδικό να υποδέχεται τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου.

Ορχομενός Λεβιδίου : Πετρόπουλος, Μακρής, Κατσάνης, Μούτσος, Σιέττος, Ντρέου, Ρουμελιώτης, Ζαρμπαλάς, Ζερβογιάννης, Τζιάνης, Παρασχής

Παναρκαδικός : Μίτο, Δαύρος, Μπινιώρης, Κοπρένκα, Στρέμπας, Κοντογιαννόπουλος, Αντωνόπουλος, Μπαρδός, Καναβέτας, Τρέσα, Λυμπερόπουλος

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων