ΑΚΟΥΣΤΕ
LIVE

Στάικος στο a-s: "Ο Παναρκαδικός θα είναι ανταγωνιστικός"

Ο Θανάσης Στάικος δεν περιμένει επιπλέον ενίσχυση του Παναρκαδικού και μέσω του a-s στέλνει το δικό του μήνυμα για το τι να περιμένουμε από την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα!

 

ΞάνθηΑΣΤΕΡΑΣ

Στη συνάντηση της Τρίτης (10/9), έγινε γνωστό πως ο Παναρκαδικός θα κατέβει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής παρά τις... μουτζούρες τς ΕΠΟ όπως έφτιαξε τους ομίλους. 

Ο τεχνικός της ομάδας της Τρίπολης, Θανάσης Στάικος, μίλησε στο a-s για τις εξελίξεις και στάθηκε στις ευκαιρίες που θα έχουν αρκετά νέα παιδιά να αναδειχτούν, ενώ παράλληλα τονίζει πως η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική παρά τις αντιξοότητες. 

"Είναι γεγονός πως το μπάτζετ για τα λειτουργικά μας έξοδα έχει αυξηθεί. Αυτό το γεγονός δεν μας επιτρέπει να προχωρήσουμε στην επιπλέον ενίσχυση του ρόστερ μας, κάτι που αποτελούσε πρόθεση όλων στην ομάδα. Ετσι, θα προχωρήσουμε με το υπάρχον ρόστερ. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά και την προσπάθειά τους στις προπονήσεις. Ίσα ίσα δεν έχω κανένα παράπονο! 

Οι εξελίξεις αυτές δίνουν την δυνατότητα σε αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές να αναδείξουν το ταλέντο τους μέσα από την ομαδική προσπάθεια".

Θα θέλατε να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο;

"Ο Παναρκαδικός θα είναι ανταγωνιστικός, έστω κι αν είναι σε έναν δυσκολότερο όμιλο και χωρίς επιπλέον ενίσχυση. Παρόλο που λογικά δεν θα γίνουν κι άλλες μεταγραφές, σε κάθε ματς θα τα δίνουμε όλα για να ικανοποιήσει η ομάδα τις προσδοκίες όλων".

ΣΧΟΛΙΑ

Το ArcadiaSports.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.


comments powered by Disqus

Ροη Ειδησεων